Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Juniori pēc ranga

Junioru čempionāta 2.diena visu nolika savās vietās, un pie uzvarām tika tie, kam tās pienāktos pēc vietas rangā. Savās vecuma grupās uzvarēja gan Mikus Gavars, gan Kārlis Broders, kuru konkurentiem „Ozo Golf Club” laukumā neizdevās favorītus noturēt tik īsā saitītē kā dienu iepriekš „Viesturos”.

Reinholds Pīrāgs un Svens Markss vecākajās grupās bija stabili otrie, bet trešās vietas guva Mārtiņš Miķelsons un Kristaps Zvejnieks.

Jaunākajās vecuma grupās par junioru čempioniem kļuva Harijs Bariss, Roberts Vanags un Kristaps Opits.

Broders otrajā kārtā nospēlēja zem PAR (71 sitiens), savukārt 13-15 gadus veco meiteņu grupā uzvarējusī Krista Puisīte finišēja ar 72 sitieniem.

Meitenēm nopietnāka konkurence bija tikai vienā vecuma grupā no 9 līdz 10 gadiem, kur uzvarēja Ieva Čače. Citās grupās spēlētāju labākajā gadījumā bija tik daudz, lai vieta trijniekā nebūtu nopelnīta jau ar piedalīšanos vien. Vislabāk savās grupās veicās Laurai Rozei, Lindai Dobelei un Lindai Ķirķei.

Ne tik veiksmīga diena bija meiteņu komandai Dānijā, kur pēc otrās kārtas visas 17 konkurentes izrādījās priekšā. Rezultātus var skatīt http://www.dgu.org/egtc2006/livescoring

Latvijas junioru čempionāts pēc 2.dienas: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=187

Pēdējās izmaiņas , 12.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē