Arhīvs
30. Aprîlis, 2024. Lilija, Liāna
Pāru kaujas
rezultâti

Rukai ceļojums, Repšem rekords

“Hanasbanka Latvian Open” punktu svētdien pielika nevis golfa laukumā, bet gan saviesīgā pasākumā, kur turpinājās turnīra veiksminieku sveikšana, sponsoru balvu izloze un labdarības izsole. No “Ozo Golf” 4.bedrītē PAR 5 iespējušajiem golferiem tiesības braukt uzspēlēt Sentendrjūsā laimēja Vineta Ruka. Savukārt Einara Repšes autogrāfs bumbiņas vērtību izsolē pacēla līdz 1000 latu.

Vistuvāk iespējai izmantot sponsoru labvēlību un iepazīt Sentendrjūsas tradīcijas bija Vitauts Tučkus, kam izlozē paveicās pirmajam. Taču tā kā pilnās lozes īpašnieka nebija aptuveni 70 vakara dalībnieku skaitā, Fortūna atrada citu. Uz Skotiju, nedomājot par ceļojuma organizatorisko un finansiālo pusi, varēs doties Ruka.

Vakara gaitā ar četru dažādu dzīves jomu lielmeistaru parakstīto bumbiņu izsoli noslēdzas “Hansabanka Baltic Open” profesionāļu turnīrā aizsāktā labdarības akcija. Mazajai un apaļajai formai atsaucīgi bija pielāgojies Imants Ziedonis, kura autogrāfs tautās aizgāja par 30 latiem, un turpmāk vienmēr būs pa rokai Inetai Kroderei-Imšai.

Cīņā par Renāra Kaupera izdaiļoto bumbiņu pēdējo vārdu teica turnīra sponsors “Hansabanka”, samazinot savus aktīvus par 66 latiem. Ar Sanda Ozoliņa autogrāfu situācija kļuva vēl nopietnāka, jo “Ozo Golf” īpašnieka paraksts ar Ivara Gruntes gādību cenā kāpa līdz 250 latiem.

Taču spējā piesaistīt finanses Bērnu klīniskajai slimnīcai lielākais meistars, pašam to nezinot, izrādījās Repše. Vai nu gleznošanas prasmes, vai citu ekspremjera talantu dēļ “Hansabanka” bija gatava šķirties no apaļa tūkstoša.

Līdz ar to bumbiņu izsolē tika iekasēti 1346 lati. Pieskaitot agrāk “Hansabanka Baltic Open” turnīra laikā gūtos 1290 latus, Bērnu klīniskās slimnīcas rīcībā nonāks 2636 lati.

Vakara gaitā netika aizmirsti arī “Hansabanka Latvian Open” veiksminieki. Jaako Malinen uz Somiju aizvedīs lielu “Ozo Golf” bildi, lai citiem somiem varētu rādīt, kur un kā mežā pareizi jāsit hole in one. Turnīra uzvarētājam Gert Velsberg palīdzēja nonākt igauņu robežas dzimtajā pusē, jo viņu uz Rīgu atvedušajiem tautiešiem gaidīšanas mērs jau bija iztukšots.

“Ozo Golf” direktors Armands Puče ir apmierināts ar labdarības akcijas veiksmīgo norisi, jo tā izrādījās noderīga visām pusēm. Uzsāktās tradīcijas noteikti tikšot turpinātas.

Pēdējās izmaiņas , 16.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē