Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo" augusts beidzas ar "Falck"

Izmantojot spēlēšanai patīkamos laika apstākļus, golferi sestdien cīnījās par "Falck Open" balvām, un ne vienam vien nācās piedzīvot sava handikapa jūtamu sadilšanu. Stableford punktu spēlē spēcīgākajā grupā kungiem labākais bija Einārs Mednis, savukārt otrajā HCP grupā izcēlās Elmārs Rancāns. Dāmām pie galvenās balvas tika Anete Indulēna.

Mednim uzvaru nodrošināja 41 stableford punkts, bet ar 39 punktiem otro un trešo vietu sadalīja Armands Puče un Vilis Krištopans. Rancāna rēķinā bija 43 punkti, kas viņam lāva par punktu apsteigt sekojušos Andi Ripu un Agri Šalmi. Savukārt Indulēna, neraugoties uz viszemāko HCP dāmu konkurencē, savāca 39 punktus un tuvāko sāncensi atstāja četru punktu attālumā.

"Falck" bija parūpējies arī par respektablu speciālbavu, jau iepriekš paredzot, ka kāds no spēlētājiem to tiešām arī saņems. Uzņēmuma atbalstītajā 2.bedrītē vajadzēja nospēlēt ar PAR, lai varētu pretendēt uz gadu ilgu mājas apsardzes pakalpojumu. Ne vieglāk kā nospēlēt ar PAR izrādījās izpildīt otro prasību - klātienē piedalīties izlozē.

No 10 ar PAR nospēlējušajiem turnīra dalībniekiem uz izlozi bija ieradušies tikai divi - Arnis Grīnbergs un Valdis Liepiņš. Laimīgā loze tika Grīnbergam, bet Liepiņš no "Falck" saņēma gandarījuma balvu.

Turnīrā nepiedalījās junioru izlases golferi, kuri vēl centīgi trenējās pirms jaunnedēļ Austrijā paredzētā starta Eiropas EJGT tūres noslēguma posmā.

Septembris "Ozo Golf" sevi pieteiks ar komandu turnīru, kas jau ir kļuvis par tradīciju. "Coppa" ģimeņu kausa izcīņā sestdien varēs pacīnīties par vienu, bet gana iespaidīgu galveno balvu. Tradicionālais uzvarētāju krēsls šoreiz ir īsts "Ferrari" salīdzinājumā ar saviem sugas brāļiem, atzina "Ozo Golf" direktors Armands Puče.

Pēdējās izmaiņas , 28.08.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē