Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmas cerīgi raugās nākotnē

Ļoti sekmīgu gadu aizvadījis Latvijas sieviešu golfa klubs (LSGK), vienas sezonas laikā par 50 procentiem palielinot biedru skaitu. Dāmas veiksmīgi organizēja gan savus turnīrus, gan piedalījās citu rīkotajās sacensībās. Jaunumi dāmu dienaskārtībā būs arī 2005.gadā, pastāstīja LSGK prezidente Ingrīda Pīlādze.

 

Būtisks panākums dāmām šogad bija uzvara Klubu kausa izcīņā, taču neizpalika arī par tradīciju jau kļuvušie LSGK turnīri, kuros ne mazāka nozīme par rezultātiem ir kopības sajūtas veicināšanai.

 

Dāmas klubā cenšas sabalansēt sportiskāko spēlētāju intereses ar jaunu biedru piesaistīšanu. Tādējādi nezūd darbošanās prieks tām golferēm, kuras grib ne tikai piedalīties, bet arī cīnīties par uzvarām. Savukārt jaunpienācējām nav jābīstas sajusties nepiederīgām. Līdzšinējā pieredze rāda, ka šāda sistēma darbojas ļoti veiksmīgi, sacīja Pīlādze.

 

Ar LGF atbalstu dāmas nākamgad plāno vēl nebijušu pasākumu – 9.jūlijā “Ozo Golf Club” laukumā ir paredzēts aizvadīt LSGK atklāto čempionātu, kas būs izteikti sportisks turnīrs. Sagaidāms, ka Rīgā ieradīsies arī vairāku citu valstu spēlētājas, kam mājinieces gatavojas  izrādīt pienācīgu pretestību.

 

Dāmas cer, ka arī nākamajā sezonā viņām būs panākumi sponsoru piesaistīšanā, kas, pirmkārt, jau atvieglo turnīru rīkošanu. Sagaidāms, ka pieaugs kluba biedru skaits. Pašlaik LSGK apvieno 30 golferes, taču vēl 10 dāmas jau ir kandidātu sarakstā.

 

Vēl pirms pašmāju golfa sezonas sākuma Dāmu klubs plāno izbraucienu uz Spāniju. Dienvidu saulē ir paredzēta treniņnometne, kurā neizpaliks arī kultūras programma. Tāpat nākamgad ir plānots spēlēt “Ladies’ Fellowship Golf” turnīrā Mesilas laukumā Somijā. Iespējams, būs pārmaiņas arī Latvijas golfa tradīcijās, jo Skotu kausa izcīņa risināsies vienlaicīgi ar “Tautu meitu” turnīru.

 

Par 2005.gada sezonā darāmo dāmas spriedīs 26.janvārī, kad ir paredzēta LSGK sapulce. Pīlādze pateicās kluba valdei par enerģisko darbošanos visas sezonas garumā, sakot, ka tas būtiski atviegloja prezidentes pienākumu pildīšanu.

 

LSGK prezidente novēlēja visām dāmām sportisku, veiksmīgu un laimīgu Jauno gadu, kā arī priecīgi pirms tam nosvinēt Ziemassvētkus. Visiem laba vēlējumiem pievienojas arī golfs.lv.

Pēdējās izmaiņas , 23.12.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē