Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Dāvana valsts svētkos

Atzīmējot Latvijas 102. dzimšanas dienu, "Jūrmala Golf Club&Hotel" aicina svētkus 18.novembri nosvinēt svaigā gaisā kopā ar draugiem, kam golfs būs jaunatklājums. Turklāt ģimenes, draugu vai kolēģu  iesaistīšana aizraujošajā golfa spēlē visiem svinētājiem būs bezmaksas. 

Rīkotāji ielūdz uz spēli 18. novembrī Akadēmijas laukumā, ņemot līdzi draugu, kas nekad nav spēlējis golfu. Visam spēlētāju flaitam 9 bedrīšu spēle Akadēmijas laukumā būs bezmaksas! Vienīgais nosacījums, ka spēlētāju grupā (max 4 personas) jābūt vismaz vienam Latvijas Golfa federācijā reģistrētam golferim, kā arī vismaz vienam iesācējam.

Reģistrēto golferu un jaunpienācēju skaita kombinācijas spēles grupā var būt visdažādākās. 

Inventāru golfa jaunpienācēji varēs palienēt no saviem spēles partneriem, vai arī aizņemties uz vietas "Jūrmala Golf Club&Hotel", inventāra rezervāciju obligāti piesakot iepriekš. 

Spēles laiku rīkotāji aicina rezervēt laicīgi CHRONOGOLF.COM vai zvanot pa tālr. +371 6716 0300. 

Latvijas dzimšanas dienas atzīmēšana golfa laukumā arī pilnīgi respektēs valstī spēkā esošos ierobežojumus, jo nodarbībām ārtelpās drīkst vienlaikus pulcēties ne vairāk kā 10 personas, bet golfa laukumā kopā vienlaicīgi ir ne vairāk kā 4 spēlētāji. 

Pēdējās izmaiņas , 16.11.2020.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē