Arhīvs
4. Maijs, 2024. Vizbulīte, Vijolīte, Flora, Silvāns
Pāru kaujas
rezultâti

Fanello atgūst senioru laurus

Pēc gada pārtraukuma Latvijas senioru čempiona titulu svētdien atguva Johnny Fanello, "Viesturos" pārspējot pārējos teju divus desmitus pretendentu. Veiksmīgo nedēļas nogali turpināja Lidija Gavrilova, kļūstot par Latvijas golfa vēsturē pirmo diždāmu čempioni. Labākais no latviešiem kungu konkurencē bija trešo vietu guvušais Armands Krāģis.

Fanello uzvaru nodrošināja 79 sitieni. Par diviem sitieniem atpalika otrās vietas ieguvējs Lars Jonsson, bet Krāģis finišēja ar 85 sitieniem. Ne tik veiksmīga diena bija līdzšinējam senioru čempionam Andrim Gateram, kurš ieņēma 7.vietu 20 dalībnieku konkurencē.

Savukārt Gavrilova 18 bedrītes izspēlēja ar 88 sitieniem - gluži tāpat kā dienu iepriekš uzvarētajā "Kalnozols Open". Lai nodrošinātu vietu godalgoto trijniekā, Gavrilovas pretiniecēm Skaidrītei Pētersonei un Zaigai Pīlādzei bija jātiek līdz finišam.

Laureāti gan kungu, gan dāmu konkurencē saņēma kausus un golfa bumbiņas, lai nezaudētu formu, un pēc gada varētu godam aizstāvēt gūtos titulus. Tā kā pirmajā trijniekā iekļuvušie golferi, kam nav Latvijas pases, tomēr ir Latvijas golfa pilsoņi, atsevišķas ieskaites nacionālajā vērtējumā nebija.

Latvijas senioru amatieru atklātā čempionāta rezultāti apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē