Arhīvs
15. Maijs, 2024. Sofija, Airita, Taiga, Arita, Saulnesis
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru tūre uz "Avotiem"

Plašajā sezonas sacensību kalendārā jaunajiem golferiem laba iespēja konkurēt savu vienaudžu vidū ir Latvijas junioru golfa tūrē, kas risinās dažādos Latvijas laukumos. Rīkotāji līdz agram ceturtdienas rītam vēl reģistrēs pieteikumus otrajam posmam, kas 11. jūlijā risināsies "Avotos", Valmieras pusē. 

Tūres posmos juniori sacenšas trijās vecuma grupās (U-12, U-15, U-18) atsevišķi puišu un meiteņu konkurencē. Pirmais posms jūnija sākumā notika "Reiņa trases" laukumā, bet noslēgums Latvijas Golfa federācijas rīkotajā tūrē būs 22.augustā "Viesturos".

Iespēja sacensties dažādos laukumos vairo jauno golferu prasmes un māca adaptēties jaunā situācijā, ko veicina nolikumā iekļautais punkts par kediju piesaistīšanas aizliegumu. Tādejādi golferiem pašiem jāspēj pieņemt lēmumus un spēlē jāpaļaujas pašiem uz sevi.

Iespēju jauniešiem spēlēt posmos ārpus Rīgas veicina organizatoru nodrošinātais transports spēlētājiem, kam atliek tikai laicīgi pieteikt savas vēlmes. Dalības maksa katrā posmā ir 20 eiro, kas ietver praktiski pilnu pansiju, gan sporta programmā ar laukuma green fee, golfa ratiņiem un treniņlaukuma bumbiņām, gan ar ēdināšanu un dzeramo ūdeni laukumā. 

Pieteikties sacensībām ar "Ski Box Golf" un "Mazda" atbalstu rīkotajā tūrē var rīkotāju MĀJASLAPĀ, kā arī iepazīties ar sacensību NOLIKUMU

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2017.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē