Arhīvs
3. Maijs, 2024. Gints, Uvis, Krustiņš, Einards
Pāru kaujas
rezultâti

Latvijas meitenes finālā

Eiropas dāmu "Team Shield" čempionātā ceturtdien finālu sasniedza Latvijas komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2:1 uzveica mājinieces ungārietes. Vīriešu konkurencē tik labi neklājās, un latvieši match-play turnīra turpinājumā varēs pretendēt uz 5.vietu.

Foursome mačā Annai Marksai un Annai Diānai Švankai izdevās ar 2&1 pieveikt Krisztina Batta un Antonia Szabo duetu. Vienspēlēs, lai gan Marija Jučmane ar 3&4 piekāpās Adel Vatkerti, Lindas Dobeles uzvara 2&1 pār Maya Napsugar Toth nozīmēja arī uzvaru mačā.

Otras finālistes kļūs zināmas piektdien, kad "Pannonia Golf & Country Club" laukumā kvalifikācijas spēcīgākā komanda Turcija spēlēs pret serbietēm. Tā kā spēcīgākajā zarā spēlē piecas komandas, klasiskā izslēgšanas shēma ir nedaudz koriģēta.

Pret Turciju nākamo maču aizvadīs arī Latvijas vīriešu komanda, taču tas jau būs pusfināls par 5.vietu. Tādējādi Latvijai neizdosies atkārtot pērno panākumu, kad "Team Shield" turnīrā Bulgārijā izdevās kļūt par bronzas medaļniekiem.

Šoreiz ceturtdaļfinālā ar 1:2 tika piedzīvota sakāve pret Maltu. Punktu nodrošināja Pauls Nesaule un Roberts Bišs foursome mačā pret Luc Shembri un Ruud Critien. Toties vienspēlēs pārāki bija konkurenti - Kārlis Broders ar 4&3 piekāpās kvalifikācijas raundā labāko rezultātu (-3) sasniegušajam Andrew Borg, un ar tādu pašu rezultātu Roberts Eihmanis zaudēja John Micallef junioram.

Eiropas "Team Shield" turnīra rezultāti

KUNGI 

DĀMAS

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē