Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas mači Ungārijā

Latvijas golfa nacionālās izlases trešdien vīriešu un dāmu konkurencē Ungārijā aizvadīja kvalifikācijas kārtas spēles Eiropas komandu turnīrā, kas paredzēts valstīm, kuras uz sporta veidā augstāku līmeni pašlaik ir tikai ceļā. Abas komandas saglabā cerības uz galveno balvu, bet match-play fāzi sāks atšķirīgās pozīcijās.

Kungi, spēlējot 12 valstu konkurencē, 18 bedrīšu raundā ieņēma 8.vietu un par viena sitiena tiesu apsteidza Ukrainu cīņā par tiesībām tikt galvenajā match-play tīklā, kur spēlēs astoņas komandas. Labāko rezultātu komandā sasniedza 12.vietu dalījušais Roberts Eihmanis (+4 virs PAR), un Latvijas rezultātā ieskaitīja arī 26.vietu dalījušā Kārļa Brodera rezultātu (+9) un 30.vietu ieguvušā Roberta Biša sniegumu (+11). Ārpus komandas ieskaites palika Paula Nesaules rezultāts (+19).

Sagaidāms, ka izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā Latvijas pretinieki ceturtdien būs kvalifikācijā labāko rezultātu sasniegušie Maltas golferi. Paredzēts izspēlēt vienu foursome un divus individuālos mačus.

Turpretim Latvijas dāmu komanda apliecināja, ka varētu būt arī vienas no turnīra favorītēm, jo kvalifikācijas raundā ieņēma 2.vietu deviņu valstu konkurencē. Latvijas līdere kvalifikācijā bija 3.vietu sasniegusī Marija Jučmane ar +3, viens sitiens vairāk bija Lindai Dobelei, savukārt Anna Diāna Švanka ar +9 dalīja 10.vietu. Anna Marksa nospēlēja ar +15 virs PAR un viņas rezultātu komandas sniegumā neiekļāva.

Dāmām šāds turnīrs sarīkots pirmoreiz, un match-play tīkla sistēma nedaudz atšķiras, jo galvenajā daļā iekļuva piecas komandas, bet četru valstu golferes pretendēs uz 6.vietu. Tādēļ Latvija pirmo maču aizvadīs pret kvalifikācijā 3.vietu ieguvušajām mājiniecēm ungārietēm, bet labākā rezultāta īpašnieces turcietes pirmajā kārtā būs brīvas un pirmo maču aizvadīs pret Bulgārijas un Serbijas mača uzvarētājām.

Turnīrs "Pannonia Golf & Country Club" laukumā pie Budapeštas ilgs līdz sestdienai.

Eiropas "Team Shield" turnīra rezultāti

KUNGI 

DĀMAS

Pēdējās izmaiņas , 27.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē