Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Vienas dienas klupiens

Spēlējot 18 bedrīšu turnīrā, lieliem manevriem vietas vairs neatliek un ātri vien tiek noskaidrots, uz kuru pusi monēta nokritusi. Laurai Jansonei otrdien Austrālijā nebija tas veiksmīgākais raunds, un ar +4 virs PAR augstāk kā dalītā 48.vietā neizdevās pakāpties.

Lai tiktu pie savas daļas 25 000 dolāru balvu fonda, "Castle Hill Golf and Country Club" laukumā vajadzēja rezultātu ne sliktāku kā PAR, bet uzvarētāja jaunzēlandiete Cathryn Bristow pirmo vietu turnīrā nodrošināja ar -7 zem PAR jeb 67 sitieniem.

Šonedēļ Sidnejā risināsies vēl viens Austrālijas dāmu profesionāļu (ALPG) tūres turnīrs, turklāt jau 36 bedrīšu formātā ceturtdien un piektdien. Tūres naudas listē Laura atkāpās uz 38.vietu, taču vēl ir iespējas vērst situāciju uz labu.

Tikmēr Latvijas profesionālā golfa otra pārstāve Krista Puisīte gatavojas LPGA turnīra vienas dienas kvalifikācijai, kas pirmdien tiks izspēlēta Bahamu salās. Golferes 18 bedrīšu spēlē sacentīsies par divām vakantajām vietām turnīrā ar 1,4 miljonu dolāru balvu fondu.

ALPG turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē