Arhīvs
19. Maijs, 2024. Lita, Sibilla, Teika, Venda
Pāru kaujas
rezultâti

T18 Polijas senioru čempionātā

Pašreizējais Latvijas senioru čempions Ivars Grunte nedēļas sākumā atgriezās no Polijas, kur dalīja 18.vietu vietējā nacionālajā senioru čempionātā. "Amber Baltic Golf Club" aizvadītajā trīs dienu turnīrā kungu konkurencē piedalījās 77 spēlētāji, līdz ar to Grunte rezultātu tabulā pakāpās itin augstu.

Trijās sacensību kārtās ik dienu spēlējot pa 18 bedrītēm, Gruntes rezultāts bija attiecīgi 85, 86 un 87 sitieni, tātad summā 258 sitieni jeb +42 virs PAR. Par Polijas amatieru čempionu kļuva Bil Boguslaw ar 237 sitieniem jeb +21 virs PAR.

Turnīrā tika uzskaitīti rezultāti arī HCP neto vērtējumā, kur Grunte bija 24.vietā, kā arī stableford bruto ieskaitē, kur Latvijas seniors sasniedza 23. pozīciju ar summā iekrātiem 66 punktiem (23-22-21). Vienlaicīgi ar senioru čempionātu netālu no Šcecinas izvietotajā "Amber Baltic Golf Club" risinājās Polijas midamatieru čempionāts, kur Latvija nebija pārstāvēta.

Savukārt Latvijas senioru cīņām vēl ir gana laika sagatavoties - cīņa par titula aizstāvēšanu "Viesturos" Gruntem gaidāma pēc diviem mēnešiem.

Polijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē