Arhīvs
19. Maijs, 2024. Lita, Sibilla, Teika, Venda
Pāru kaujas
rezultâti

Startē junioru tūre

Ar pirmo posmu sestdien "Viesturos" startēs "Davis Golf Style" akadēmijas Junioru tūre, kurā paredzētas astoņas sacensības, tostarp arī Lietuvas laukumos. Vienotas Latvijas junioru tūres izveidošana nesokas tik raiti, taču nozīmīgas iespējas jaunajiem golferiem pilnveidoties var sarūpēt arī savādāk.

DGSA junioru tūre risināsies trešo sezonu, un paši jaunieši atzīst, ka iespēja konkurēt ar kaimiņiem lietuviešiem palīdz rast vēl lielāku motivāciju sevis apliecināšanā un vēlmi uzvarēt. Ja pērn Lietuvā, "Capitals Golf Club" notika viens tūres posms, tad šogad pie kaimiņiem paredzēti jau divi turnīri. Arī Lietuvas jaunie golferi jau pieraduši tūrē spēlēt gan Latvijā, gan savās mājās.

No sezonā paredzētajiem astoņiem posmiem trīs būs divu dienu turnīri. Vairāk nekā vienu dienu būs jāspēlē divos Lietuvas posmos un lielajā finālā. Katrā turnīrā gūtie punkti tiks skaitīti tūres kopvērtējumā, kur uzvarētāji varēs pretendēt uz īpašām balvām.

Par lielākām un mazākām balvām tūres dalībniekiem gādās vairāki sponsori, un pašlaik reģistrēto spēlētāju skaits sniedzas trešajā desmitā. Cīņas risināsies četrās ieskaites grupās - U-10, U-12, U-16 un Mazo talantu grupā spēlētājiem bez Zaļās kartes.

Pieteikties tūres pirmajam posmam vēl iespējams līdz ceturtdienas plkst. 16.

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē