Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā raunda smagums

Otrajā "Symetra" tūres posmā pēc kārtas Laurai Jansonei smagākais izvērtās noslēguma raunds, kas šoreiz Floridā liedza finišēt augstāk par dalītu 63.vietu. Savukārt Kristai Puisītei četru neveiksmīgu bedrīšu sērija jau pirmajā raundā neatstāja būtiskas cerības uz kata pārvarēšanu.

Laura trīs dienu summā nospēlēja ar +9 virs PAR (72-74-79), turklāt vietu trešajā desmitā ieņēma gan pēc pirmā, gan otrā raunda. Arī svētdien līdz pēdējās kārtas pusceļam vēl nekas neliecināja par iespējamu kritumu, jo pēc deviņām bedrītēm arvien turnīrā tika saglabāts summā +2 virs PAR. Taču otrajā deviņniekā sekoja septiņi bugiji, kas Lauru novilka arvien zemāk rezultātu tabulā.

Savukārt Krista sev cerības uz panākumu sarežģīja jau piektdien gandrīz pašā turnīra sākumā, kad, startējusi no 10. tee, neveiksmīgi izspēlēja 12. līdz 15.bedrīti ar diviem bugijiem, divkāršu un trīskāršu bugiju. Atgūties no +7 vairs neizdevās, bet sestdien otrās kārtas noslēgumā ar +10 summā Krista dalīja 117.vietu. Pirmās dienas 80 sitieniem otrajā raundā sekoja 74 sitienu rezultāts.

Uzvaru "Sara Bay" laukumā izcīnīja amerikāniete Rachel Rohanna ar -5 zem PAR un divu sitienu pārsvaru pār tuvākajām sāncensēm.

"Symetra" tūres sezona turpināsies nākamās nedēļas nogalē ar turnīru Dienvidkarolīnā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē