Arhīvs
4. Maijs, 2024. Vizbulīte, Vijolīte, Flora, Silvāns
Pāru kaujas
rezultâti

Intriga saasinās

Uzvaras pretendentu loks "Volvo Latvian Open" sestdien saruka, taču otrās kārtas rezultāti prognozes par čempioniem padarīja vēl nedrošākas. Kungiem ar viena sitiena pārsvaru vadībā "Ozo" laukumā noturējās austrietis Markus Maukner, bet dāmām līderpozīcijas pārņēma Linda Dobele.

Latvijas amatieru čempionei Dobelei 73 sitienu raunds ļāva sasniegt dienas labāko rezultātu dāmām, savukārt līdzšinējo līderi Māru Puisīti 77 sitieni atvirzīja otrajā vietā. Viss izšķirsies svētdien, kad Linda ieradīsies uz tee ar divu sitienu pārsvaru. Līderes rezultāts divu dienu summā ir +4 virs PAR.

Veiksmīga diena bija arī Latvijas junioru čempionei Ievai Čačei, kura ar 75 sitieniem pakāpās uz 3.vietu, taču no Māras atpaliek par septiņiem sitieniem. Visas startējušās 15 spēlētājas kvalificējās spēlei svētdien, jo kata robeža dalībnieku sarakstā palika nesasniegta.

Savukārt kungiem pamazām gaisa cerības rezultātu tabulas galvgalī ieraudzīt pašmāju spēlētāju. Labākais no Latvijas golferiem pēc divām dienām ir 7.vietas īpašnieks Mikus Gavars, kurš līderim zaudē astoņus sitienus.

Visticamāk, ka cīņa par uzvaru arī kungiem risināsies līderu flaitā, kur otrais ir Kornelijus Baliukonis. Lietuvietim sestdien vienīgajam izdevās nospēlēt zem PAR (71), un trešās vietas īpašnieku Izraēlas spēlētāju Yair Thaler viņš apsteidz par diviem sitieniem.

Cerams, ka lietus mākoņi naktī kustēsies gana naski, lai svētdien izšķirošajās cīņās lietus apģērbu varētu noglabāt dziļākajās golfa somu kabatās.

Nedēļas nogalē Latvijas golferes izmēģināja spēkus arī vairākos citos laukumos. Laura Jansone lietainajā Čehijā pēc pusotra raunda ir tuvāk rezultātu tabulas beigu galam Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā bez izredzēm uz kata pārvarēšanu, savukārt Anna Diāna Švanka Zviedrijā piedalījās "Annika Sorenstam Invitational" turnīrā, kur ieņēma 63.vietu ar +29 virs PAR (84-82-79).

Pēdējās izmaiņas , 10.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē