Arhīvs
5. Maijs, 2024. Ģirts, Ģederts, Gothards, Gerhards
Pāru kaujas
rezultâti

Akadēmijas laureāti

"Davis Golf Style" Akadēmijas kausa izcīņa svētdien "Viesturos" vienlīdz lielā skaitā pulcēja gan jaunās paaudzes audzēkņus, gan golferus, kuri treniņiem profesionālā vadībā atvēl mazāk laika. Tādēļ uzvarētājus noteica četrās ieskaites grupās, bet absolūtos skaitļos labākos rezultātus sasniedza junioru izlases spēlētāji.

Latvijas junioru čempione Ieva Čače nospēlēja ar PAR atbilstošiem 70 sitieniem un atsevišķajā U-21 ieskaitē izcīnīja pirmo vietu ar neto 64 sitieniem. Vēl četru golferu rezultāts sitienu spēlē nepārsniedza +5 virs PAR, kas ir jo cerīgāk ar skatu uz drīzo "Volvo Latvian Open".

Kungiem nopietnāko handikapu grupā neto vērtējumā labākais ar 72 punktiem par 89 sitienu rezultātu bija Andris Rodze, atstājot aiz sevis Vili Krištopanu (neto 77) un Aldi Puisīti (78).

Savukārt otrajā HCP grupā kungiem iekļūšanai trijniekā stableford spēlē vajadzēja gūt vismaz 40 punktu. Uzvarēja Jānis Jurkāns (43), kam sekoja Gunārs Pīlādzis (42) un Aleksejs Savko (40). Dāmām labākā bija Vita Priedīte (32), apsteidzot tuvākās konkurentes Daigu Puisīti (31) un Guntu Eniņu (31).

"Viesturu" sacensību kalendārā pēc nelielas pauzes sekos Latvijas senioru čempionāts, kas sāksies 17.augustā. Dalībnieki arvien ir laipni gaidīti pieteikties "Viesturu" recepcijā.

Pēdējās izmaiņas , 04.08.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē