Arhīvs
5. Maijs, 2024. Ģirts, Ģederts, Gothards, Gerhards
Pāru kaujas
rezultâti

Noskaidroti pirmie astotdaļfinālisti

Līdz ar "Arclinea" Latvijas match-play čempionāta noslēdzošās nedēļas iestāšanos noskaidroti pirmie spēlētāji, kas iekļuvuši astotdaļfinālos. Pagaidām visi favorīti vēl ir zirgā, jo augstāk izliktie golferi 1/16 fināla cīņās ar lielāku vai mazāku piepūli ir tikuši tālāk.

Līdz šim pārliecinošākās uzvaras 1/16 finālā izcīnīja Roberts Eihmanis un Mārcis Broders. Eihmanis ar 7&6 pārspēja Igoru Pedo un cīņā par vietu ceturtdaļfinālā tiksies ar Ivana Uļjanova un Jāņa Švinkas dueļa uzvarētāju. Broderam senioram ar tādu pašu rezultātu no galvenā sacensību tīkla izdevās izslēgt sacensību virsorganizatoru Mareku Nemmi.

Gandrīz tikpat ātrs uzvaras gūšanā bija Ivars Grunte, kurš ar 7&5 bija pārāks par Andri Cini un astotdaļfinālā var tikties ar Vili Krištopanu, kam ceļu uz ceturto kārtu vēl pretendēs aizšķērsot Aigars Pērkums. Līdz šim sīvāko cīņas galotni par iekļūšanu astotdaļfinālā piedzīvoja Kristaps Krištopans, ar 1up tomēr pārspējot Guntaru Dauģi, lai gaidītu nākamo pretinieku, kas noskaidrosies Vitauta Tučkus un Edgara Zālīša duelī.

Ja iepriekš kārtējās kārtas izspēlei bija nedēļa laika, turpmāk turnīrs kļūs daudz intensīvāks, un atlikušās trešās kārtas spēles jānoslēdz ne vēlāk kā ceturtdien. Turpinājums piektdien, sestdien un svētdien jau būs režīmā, kas daudz laika teorētisku variantu rēķināšanai neatstās.

Jaunākais turnīra TĪKLS vienmēr aplūkojams 'Turnīru' sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē