Arhīvs
28. Aprîlis, 2024. Gundega, Terēze
Pāru kaujas
rezultâti

Kats pārvarēts

Nospēlējusi otrajā raundā ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR, Krista Puisīte trešdien Ziemeļkarolīnā pārvarēja katu prestižajā "North & South" amatieru čempionātā. Nākamais mērķis "Pinehurst" laukumā iekļūt izslēgšanas turnīrā gan būs ļoti grūti sasniedzams.

No sitienu spēlē startējušajām 113 golferēm katu divu kārtu summā pārvarēja 61 labākā dalībniece, taču izslēgšanas tīklā pēc trešā raunda vieta būs tikai 16 spēlētājām. Otrajā raundā startējusi no 10. bedrītes, Krista sešās bedrītēs sapelnīja trīs bugijus, taču turpinājumā ar diviem bērdijiem vērsa rezultātu daudz cerīgāku.

Krista pēc divām dienām pakāpās uz dalītu 43.vietu ar +6 virs PAR (77-73). Turnīra līdzšinējie rezultāti liecina, ka tikšanai TOP 16 trešajā kārtā Kristai jānospēlē prāvā mīnusā pret laukumu. Ne velti "North & South" čempionāts kā ASV otrais prestižākais amatieru turnīrs pulcē spēlētājas, kuru mērķis ir LPGA tūre.

Savukārt Māra Puisīte ar gandrīz identisku rezultātu trešdien pabeidza pirmo kārtu Nīderlandes U-21 čempionātā, kur spēlē arī Anna Diāna Švanka un Linda Dobele. Māra ar +2 virs PAR dala 16.vietu, Anna pēc pirmā raunda 77 sitieniem (+5) ir dalītā 24.vietā, bet Linda 40 meiteņu konkurencē dala 29.vietu ar 79 sitieniem (+7).

Līdz katam, kas turnīrā atstās pusi spēlētāju, "Golfclub Toxandria" laukumā spēlējamas vēl divas kārtas.

Savukārt Igaunijas junioru "Open" U-15 grupā meitenēm favorītes statusu Valgerannā apliecināja Laila Forstmane, kura citu Latvijas spēlētāju konkurencē uzvaru 36 bedrītēs nodrošināja ar +20 virs PAR. U-18 grupā, kur tika spēlētas 54 bedrītes, Alise Burkāne bija otrā ar +30 virs PAR. Puišiem U-18 grupā labākais bija 5.vietu dalījušais Daniels Henilans (+15).

U-15 grupā otro vietu dalīja Kristaps Cinis, divas kārtas izspēlējot ar +24 virs PAR un uzvarētājam igaunim Timo Raukas zaudējot vienu sitienu. U-12 grupā puišiem Reinis Budreiko ieguva 4.vietu, 36 bedrītes izspēlējot ar +32 virs PAR.

"North & South" čempionāta REZULTĀTI

Nīderlandes U-21 čempionāta REZULTĀTI

Igaunijas junioru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē