Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Nītvaljā par uzvaru

Latvijas golferiem līdz šim tikai vienreiz ir izdevies uzvarēt Baltijas valstīs senākajā golfa turnīrā - Nītvaljas kausa izcīņā, kas šogad notiek 21. reizi. Igaunijā piektdien izspēlētā pirmā kārta apliecināja, ka viesi no Latvijas šoreiz ir gatavi pacīnīties par visaugstākajām vietām.

Dalītās līderpozīcijās pēc turnīra pirmās trešdaļas ir Harijs Bariss, kurš nospēlēja ar 75 sitieniem jeb +3 virs PAR. Tādu pašu rezultātu sasniedza labākais mājinieks Enn Paaro. Savukārt trešo vietu ar +5 virs PAR dala Latvijas amatieru čempions Kārlis Broders un Roberts Eihmanis, kā arī vēl viens Nītvaljas golferis Gert Holland. Dalītu devīto pozīciju ieņem Roberts Bišs (+10).

Turnīrā izspēlēs kopumā trīs kārtas un kausu čempionam pasniegs svētdien. Kats būs pēc otrās kārtas, atstājot spēlētāju skaitā 3/4 sākotnējā sastāva.

Latvijas golferu rindas Nītvaljā šoreiz nav viskuplākās, taču tam ir loģisks izskaidrojums, jo piektdien "Ozo" laukumā risinās Latvijas midamatieru čempionāta pirmās kārtas izspēle. Uz Nītvalju ceļu mērojušajiem Latvijas golferiem līdz midamatieru gadiem tik drīz vēl neaizsniegties, taču cīņā par vērtīgo igauņu kausu viņu izredzes tas nekādi neietekmē.

Līdzās Artūra Krukova 2004.gadā uzrakstītajam vārdam uz Nītvaljas kausa piestāvētu arī kāds cits latvisks uzraksts.

Nītvaljas kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.07.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē