Arhīvs
6. Maijs, 2024. Gaidis, Didzis, Lūcijs, Didriķis
Pāru kaujas
rezultâti

Krista play-off kārtā

Pēc otrdien izspēlētās otrās kārtas ASV sieviešu amatieru atklāto laukumu (WAPL) čempionātā Krista Puisīte Oklahomā garantēja vietu izslēgšanas kārtā. Krista otro kārtu izspēlēja ar -2 zem PAR jeb 70 sitieniem, kas viņai divu raundu noslēguma nodrošināja dalītu 7.vietu.

Kristai "Jimmie Austin OU Golf Club" laukumā bija piecu bērdiju diena, tiesa, mīnusus mazākus pavērsa trīs iekrātie bugiji. Turnīrā startēja 156 spēlētājas no kurām match-play formātā cīņu turpinās 64 labākās. Divu priekšsacīkšu kārtu summā Krista nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu (74-70).

Pērn WAPL debitējušajai Kristai ir labas iespējas uzlabot 2012.gadā sasniegto rezultātu, kad pēc pirmajām divām sacensību dienām turnīrs Latvijas golferei beidzās pirmajā izslēgšanas kārtā. Izturīgākajām un veiksmīgākajām spēlētājām pārbaudījums būs ilgs, jo WAPL čempioni kronēs tikai sestdien.

Turpmāk turnīrā līdzšinējais rezultāts vairs nebūs no svara. Kristu 1/32 finālā trešdien gaida tikšanās ar amerikānieti Sarah Kellam, kura divos priekšsacīkšu raundos nospēlēja ar +8 virs PAR.

Jau vēstīts, ka tiesības spēlēt ASV Golfa asociācijas (USGA) rīkotajā WAPL čempionātā ieguva Krista ieguva maija beigās ar 4.vietu kvalifikācijas turnīrā.

WAPL čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē