Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Turcijā +4 aiz kata

Tālāk par pirmajām divām kārtām Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīrā Turcijā neizdevās tikt Laurai Jansonei, kura piektdien Belekā ierindojās dalītā 87.vietā. Laura divus raundus summā izspēlēja ar +11 virs PAR, kas liedza kvalificēties spēlēšanai pēdējās divās sacensību dienās.

Abas dienas Laurai lielākus sarežģījumus "National Golf Club" laukumā radīja raunda beigu daļa. Pirmajā dienā tika nospēlēts ar 79 sitieniem jeb +6 virs PAR, bet lielākie plusi iekrājās beigās. Pēdējās četras bedrītes ar diviem bugijiem un trīskāršu bugiju padarīja situāciju daudz smagāku, lai gan pēc 14. bedrītes vēl bija +1.

Otrā dienā cerības uz katu saglabātu PAR atbilstošs rezultāts, un izredzes uz neizšķirtu pret laukumu saglabājās vēl otrā deviņnieka vidū, līdz 14. bedrītē iesākās trīs bugiju sērija. Raundā Lauras rezultāts bija 78 sitieni jeb +5 virs PAR.

Turnīrā spēlēja 123 golferes, no kurām katu pārvarēja 67 spēlētājas ar rezultātu ne sliktāku kā +7 virs PAR, un turpinājumā cīnīsies par 250 000 eiro balvu fondu. Līderpozīcijas turnīra pusceļā ar -4 zem PAR dala anglietes Trish Johnson un leģendārā Laura Davies, kā arī Spānijas golfere Carmen Alonso.

Golferēm Turcijā sarīkots nopietns pārbaudījums, jo tikai deviņas spēlētājas pēc divām kārtām nav plusos pret laukumu.

Nākamais turnīrs būs jau pēc nepilnām divām nedēļām Amsterdamā, kur risināsies "Deloitte Ladies Open".

LET foto

Turkish Airlines Ladies Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2013.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē