Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc pieredzes Somijā

Četri jaunie Latvijas golferi šonedēļ spēlē Somijas jauniešu starptautiskajā čempionātā, kur iegūtajai pieredzei un praksei jākļūst par katalizatoru turpmākai meistarības izaugsmei un savu spēju apzināšanai uz spēcīga fona. Sacensībās lielākoties spēlē Ziemeļvalstu golferi, taču daļa dalībnieku mērojuši arī tālākus ceļus.

Pirmajās divās kārtās labāko rezultātu no latviešiem sasniedza Roberts Bišs U-16 grupā, summā nospēlējot ar +14 virs PAR (+7/+7), kas ļauj dalīt 18.vietu 54 spēlētāju konkurencē. Meitenēm U-16 grupā Anna Diāna Švanka 18.vietu dala ar +25 virs PAR, un uz augstāku pozīciju tikt nepalīdzēja arī ceturtdien iesistais īgls.

Jaunākajā U-14 grupā meitenēm Laila Forstmane ar +28 virs PAR ir 7.vietā, bet Kristapam Cinim konkurenti šoreiz vēl nebija pa zobam, un viņš ieņem 54.vietu (+77).

Latvijas komandas vadītājs Artūrs Krukovs pavēstīja, ka grīni "Vierumaki Golf" Klasikas laukumā ir ātri, un nav viegli apgūstami bez nopietnas pieredzes, kādas jauniešiem vēl trūkst, jo pašu mājās vien to neapgūt. Nākamais solis pieredzei sekos piektdien turnīra pēdējā raundā, pēc kura noskaidros galīgo vietu sadalījumu.

Somijas atklātā jauniešu čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē