Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Cienīgs starts Latvijai

Krista Puisīte kā pirmā Lavijas golfere pirmdien debitēja atklātā ASV čempionātā, un Latvijas karogs pēc pirmās sacensību dienas Ņūdžersijā var plīvot gana augstu un lepni. ASV atklāto laukumu sieviešu amatieru čempionāta (WAPL) pirmajā kārtā Krista nospēlēja ar +1 virs PAR, kas ļauj dalīt 36.vietu sacensībām kvalificējušos vairāk nekā 150 dalībnieču konkurencē.

Startējot no 10.bedrītes tee, Kristai pēc četrām bedrītēm bija +3 pret PAR, taču cīņas turpinājumā izdevās atrast īsto atslēdziņu pieciem bērdijiem, viens no kuriem vainagoja raunda izspēli. Dienas summā "Neshanic Valley" golfa laukumā pie pieciem bērdijiem kompānijā bija četri bugiji un viens divkāršs bugijs.

WAPL čempionāts nav pats populārākais no ASV Golfa asociācijas (USGA) rīkotajiem turnīriem, taču tā prestižu apliecina bijušās pasaules ranga līderes Annika Sorenstam ierašanās īpašā viesa statusā. Šo faktu Kristai turpmāk atgādinās arī fotogrāfija pašas albumā.

Golfa Slavas zālē uzņemtā Sorenstam ar turnīra dalībniecēm nedēļas nogalē piedalījās svinīgajās vakariņās un izpelnījās spēlētāju īpašu uzmanību. Kā redzams, vakara gaitā bija ne tikai svinīgas uzrunas un goda mielasts, bet arī ripināšanas laukuma izspēle pie USGA muzeja.

Turnīrā otrdien izspēlēs vēl vienu kvalifikācijas raundu, un 36 bedrīšu summā noteiks 64 golferes, kas cīņu par titulu turpinās izslēgšanas kārtā. Match-play cīņas sāksies trešdien, bet uzvarētāju 36 bedrīšu finālā noteiks sestdien. Līderes pēc pirmā raunda amerikānietes Lakareber Abe un Cindy Ha ir vadībā ar -4 zem PAR.

Pie tik blīviem rezultātiem kā USGA turnīros, katrs sitiens var izšķirt turpmāko dalību sacensībās, taču Krista jau ir pierādījusi, ka spēj celt Latvijas krāsas tik augstu, lai tās cienīgi būtu blakus pārējo WAPL dalībvalstu karogiem, kā redzamas arī 'Dienas foto'.

US Women's Amateur Public Links čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē