Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Divas balvas Eihmanim

Prasmi izmantot mājas laukuma priekšrocības sestdien spoži apliecināja Roberts Eihmanis, ar teicamu rezultātu Salienā kļūstot par "Jūrmala Open" uzvarētāju gan sitienu spēlē, gan HCP neto ieskaitē. Ceļu uz pirmo vietu Eihmanis nobruģēja ar sešiem bērdijiem, savukārt Irēna Vītola ģimenes pilnīgu dominanci nostiprināja ar dubultuzvaru dāmu konkurencē.

Sitienu spēlē 18 bedrītes izejot ar -3 zem PAR, Eihmaņa rezultāts HCP neto ieskaitē bija -7 zem PAR, ar ko dubultuzvarētājs 37 kungu konkurencē nodrošināja turnīra atbalstītāju "Balans" balvas. Par piecu neto sitienu tiesu tādējādi tika pārspēts otrās vietas ieguvējs Māris Dalbiņš, bet Rūdolfs Ķelle ar neto -1 zem PAR noslēdza laureātu sarakstu.

Eihmaņa mammai Vītolai divas uzvaras dāmu konkurencē nodrošināja 91 sitiens, kas neto izteiksmē bija -1 zem PAR. Pārējo divu godalgoto vietu sadalīšana bija ģimenes iekšējā lieta, par ko parūpējās māte un meita Aiga un Anete Nesaules.

Kā jau nojaušams, ar hole in one karodziņiem izgreznotais "Volkswagen" smukulītis uz kāda golfera mājām vis nepārcēlās, jo 17. bedrītē karodziņam bija izvēlēta vieta, kas spītīgi nesakrita ar spēlētāju raidīto bumbiņu trajektorijām. Par mašīnai tuvāko pirmo sitienu 17.bedrītē balvu saņēma Edmunds Jansons, turpretim hole in one balvas cerības visiem jāatliek uz kādu nākamo piegājienu.

Ar labāko neto rezultātu kungiem nospēlēja Māris Maneks, taču viņam vēl nebija aizvadīts pietiekams raundu skaits, lai handikaps tiktu atzīts par sacensībās ieskaitāmu. Tukšā gan nepalika arī neto 62 sitienu īpašnieks, saņemot gandarījuma balvu.

Rīkotājiem iztiekot bez mērījumiem tālās zīmēs aiz komata, dubultbalvu piešķīra tālākā draiva autoriem - Gints Zeltiņš un Jānis Švinka bumbiņu raidīja 225 metrus tālu. Dāmām situācija bija vienkāršāka, balvu tālsišanā nodrošinot Izīdai Gerkenai.

Daudzi turnīra dalībnieki sacensību garu turpinās baudīt arī svētdien, piedaloties Salienas ikmēneša "Open" posmā.

Pēdējās izmaiņas , 27.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē