Arhīvs
28. Aprîlis, 2024. Gundega, Terēze
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunatne topā

Golfa juniori sestdien "Ozo Golf Club" bija naskākie uz balvu saņemšanu, uzvarot divās no trim ieskaites grupām "Illy Coffee" un "Brikers" kausa izcīņā. Tikmēr Latvijas pļavu golfa čempionāta sezonas startā "Avotos" tika reģistrēts hole in one vērts sitiens.

"Ozo" laukumā kungu konkurencē nopietnākajā handikapu grupā nepārspēts palika Roberts Bišs, nospēlējot ar respektablu 75 sitienu stroke, kas neto vērtējumā ļāva ar 68 sitieniem izcīnīt pirmo vietu. Arī pārējās divas vietas laureātu trijniekā ieņēma junioru izlases golferi Harijs un Edgars Barisi ar 69 neto sitieniem.

No junioru vecumu pāraugušajiem golferiem labākais bija Kristaps Krištopans, kam 75 sitienu stroke deva 4.vietu oficiālajā HCP neto ieskaitē.

Savukārt dāmu konkurencē vislabāk stableford punktu vākšanā veicās Danai Zālītei - valsts junioru izlases golfere ar 79 stroke sitieniem nodrošināja 40 punktus, kas konkurentēm nebija pa zobam. Otro vietu ar 38 punktiem ieņēma Ginta Ozoliņa, bet trešā ar 37 punktiem finišēja Anna Diāna Švanka, kam ar Lindu Dobeli bija dalīts dienas labākais stroke rezultāts (75).

Kungiem otrā HCP grupā nepārspēts ar 44 punktiem palika Sergejs Rusaks.

Pļavu golferi sezonu tikmēr atklāja "Avotos" pie Valmieras, kur savu rezultātu kartīti ar glītu vieninieku izdevās izrotāt Artūram Matisonam. Sacensību kopvērtējumā viņš gan ieņēma 6.vietu, bet pirmajā trijniekā augstākās pozīcijas ieņēma Gvido Budreiko, Gundars Rauza un Valdis Krīgers, kurš savukārt palika nepārspēts atsevišķajā "Avotu" kausa posma ieskaitē.

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2012.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē