Arhīvs
5. Maijs, 2024. Ģirts, Ģederts, Gothards, Gerhards
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai TOP 5 finišs

Gada pēdējās sacensības Krista Puisīte otrdien Teksasā noslēdza dalītā 5.vietā, ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā "Challenge at Onion Creek" trīs raundu summā finišējot ar +7 virs PAR. Māra Puisīte pakāpās uz dalītu 24.vietu, bet komandu cīņā abu māsu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte bija piektā.

Pēdējās 18 bedrītēs turnīrā Kristai bija 74 sitieni, un ar +4 virs PAR komandas līdere atkārtoja pirmā raunda rezultātu. Pēc pēdējā raundā izspēlētajām pirmajām deviņām bedrītēm Kristai turējās uz -1 zem PAR, tomēr vēlāk sekoja trīs bugiji un divkāršs bugijs.

Par kādu atsevišķu sitienu labāks rezultāts Kristas vietu individuālajā ieskaitē šoreiz gan nemainītu, jo soli augstāk turnīra tabulā varēja spert tikai ar četriem punktiem labāku rezultātu. Komandu ieskaitē "Bobcats" meitenes no 4.vietas šķīra viens sitiens, taču izdevās sasniegt augstskolas vēsturē sesto labāko rezultātu.

Arī Māra pēdējo kārtu nospēlēja ar +4, bet trīs kārtu summā sakrāja +14, kas komandā bija trešais labākais sasniegums.

Sacensību noskaņās studentes atkal varēs iejusties februāra vidū, kad atsāksies NCAA sezona. Lai gan uzvaru gūšanu jāatliek uz pavasari, sezonas pirmā puse Kristai izdevās itin stabila līderu pulkā. Četros NCAA turnīros izcīnīta gan 2.vieta, gan vēl pa reizei finišēts TOP 5 un TOP 10.

"Challenge at Onion Creek" rezultāti

INDIVIDUĀLI

KOMANDU

Pēdējās izmaiņas , 09.11.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē