Arhīvs
9. Maijs, 2024. Einārs, Ervīns, Klāvs, Rebeka
Pāru kaujas
rezultâti

Nenosaldējamās cerības

Ducis komandu sestdien "Viesturos" pārbaudīja savas golfa prasmes sezonas priekšpēdējā turnīrā, pretendējot uz Pēdējo cerību kausiem. Vislabāk veicās Guntaram Dobelim un Jurģim Pastoram, bet citi var jau iedibināt jaunas cerības, gatavojoties nākamo sestdien paredzētajam sezonas noslēguma turnīram.

Spēlējot nebūt ne vieglāko komandu spēles paveidu greensome, kas bumbiņu ļauj izvēlēties tikai pēc sitieniem no tee, Dobelis un Pastors vienīgie spēja pietuvoties laukuma PAR, nospēlējot ar 78 sitieniem, kas pēc handikapa piemērošanas pārtapa neto 69 sitienos.

Neto septiņus sitienus uzvarētājiem zaudēja otrās vietas ieguvēji Normunds Sams un Juris Jonaitis, bet trešās vietas noteikšanā tikpat liela loma kā neto sitienu skaitam bija triju komandu handikapiem. Pēc šāda dubulta aprēķina uz trešo vietu pakāpās Daiga Puisīte un Ingemāra Jansone ar neto 79 sitieniem.

Lai gan klimats "Viesturos" nebija gluži tāds kā Kanāriju salās, golferi jutās itin labi, un biezās jakas jau pēc dažu bedrīšu izspēles tika vilktas nost. Cerams, ka tikpat spēlējams laiciņš pieturēsies arī nākamo sestdien sezonas noslēguma turnīrā, kur būs arī viena otra svarīga papildu intriga.

Sezonas noslēguma turnīrā golferus palutinās ar formātu, ļaujot spēlēt kļūdas vairāk piedodošo scramble, bet īpašu spēlētāju attieksmi būs pelnījušas 2. un 7.bedrīte. Šajās divās bedrītēs tuvākā pirmā sitiena pie karoga autori saņems sezonas kartes spēlēšanai "Viesturos" 2012.gada sezonā! Taču ar nosacījumu, ka tuvākais trāpījums būs no karoga ne tālāk par diviem metriem 2.bedrītē un septiņiem metriem 7.bedrītē.

Pēdējās izmaiņas , 15.10.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē