Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Bērdiju diena un ne tikai

"Ozo Golf Club" pro Arturs Krukovs sestdien sasniedza labāko rezultātu un uzvarēja "Mandatum Life" bērdiju dienas turnīrā, kur dāmu konkurencē ar cienīgu rezultātu nepārspēta palika Linda Dobele. Taču kas atzīmējams sacensībās bija ikvienam, jo savu hole in one kolekciju papildināja Armands Puče, un atbilstoši tradīcijām ieguvēji no tā bija visi turnīra dalībnieki.

Lieliskā rudens dienā Krukovam uzvaru skarbajā sitienu spēles formātā nodrošināja 74 sitienu rezultāts (+2 virs PAR), kas ļāva par pieciem sitieniem apsteigt otrās vietas ieguvēju Andreju Bobrovu, bet Vilis Krištopans bija vēl divu sitienu tiesu tālāk, un noslēdza pirmo trijnieku.

Savukārt Dobelei 75 sitieni ļāva izcīnīt pārliecinošu pirmo vietu, jo tuvākā sāncense Anna Diāna Švanka atpalika par deviņiem sitieniem. Spēlēja arī itin daudz viesu no Somijas - "Nokia River Golf", kas ir "Ozo" kluba sadarbības partneris. Visveiksmīgākā no ciemiņiem bija Titta Liina Gustafsson, kura ieguva 3.vietu dāmu konkurencē, kā arī saņēma vēl vienu balvu, ko izlozēja "Mandatum Life" 14.bedrīti vismaz ar PAR izspēlējušiem golferiem.

Abās ieskaites grupās uzvarētāji un otrās vietas ieguvēji saņēma "Bushnell" golfa distances mērītājus, ar ko varēs papildināt savu, acīmredzami, tāpat jau gana labo acumēru.

Taču uz balvu par dienas labāko acumēru un izpildījumu varētu pretendēt Puče, kam "Ozo" laukumā palikusi vairs tikai viena PAR 3 bedrīte, kuru nav izdevies izspēlēt ar vienu sitienu. Jau iepriekš apgūtajām 13. un 15. bedrītēm šoreiz pievienojās 3.bedrīte, turklāt sekojot iepriekšēja panākuma receptei.

Tāpat kā citureiz 15.bedrītes izspēlē, arī šoreiz Pučes rokās bija tas pats 8.dzelzis, kuru citiem hole in one kārotājiem laikam jau būtu vērts pamēģināt īpašam gadījumam izīrēt. Savukārt bumbiņa par prieku sponsoriem bija viena no tām, ko "Mandatum Life" pirms sacensību sākuma izdalīja golferiem.

Kā vēlāk atzina trāpīgais sitējs, jau pats dienas sākums viņam bija labdarības noskaņās, jo no 1.bedrītes tee ar pirmo sitienu neizdevās tikt tālāk par dāmu startu. Tomēr, sekojot nerakstītai, bet tādēļ jo īpaši respektētai etiķetei, daudz lielāka mēroga uzsaukšanu Pučem izraisīja iesistais hole in one. Tā kā stroke formāta dēļ sacensības ritēja ilgāk nekā parasti, golferiem bija garantēta parocīga iespēja apbalvošanas gaidās īsināt laiku ar dzēriena glāzi.

Nepacietīgi gaidītajā 2012.gada sezonas abonementa izlozē, kurā piedalījās visi bērdiju īpašnieki, Veiksmes māte aizgāja pa iestaigātu taciņu, un "Ozo" vēsturē ne pirmo reizi pilnā loze krita Mārcim Broderam. Analoģiskā izlozē kluba biedriem, kam bezmaksas sezonas abonements nekādi nebūtu izmantojams, brangu golfa somu ielozēja Vitautam Tučkum.

Tuvojoties sezonas noslēgumam, "Ozo" par nemainīgu cenu (500 Ls +PVN) jau piedāvā nākamā gada abonementus. Taču turnīri būs vēl šajā sezonā.

Pēdējās izmaiņas , 24.09.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē