Arhīvs
16. Maijs, 2024. Edvīns, Edijs
Pāru kaujas
rezultâti

Čempiones visā Baltijā

Līdz ar Lindas Dobeles svētdien iegūto pirmo vietu Lietuvas "Open", visu trīs Baltijas valstu pretižākajos amatieru turnīros šovasar uzvarējušas Latvijas meitenes! Linda "Capitals Golf Club" laukumā bija labākā visos trijos raundos, un sacensību noslēgumā tuvāko sāncensi apsteidza par deviņiem sitieniem.

Trīs dienu summā Linda uzvarēja ar 237 sitieniem jeb +24 virs PAR. Par deviņiem sitieniem atpalika lietuvietei Migle Rusteikaite, bet trešā ar +44 bija Anna Diāna Švanka.

Ja vēl atceras, ka jūnijā Māra Puisīte Sāremā kļuva par Igaunijas "Open" pirmo uzvarējušo latvieti, bet Krista Puisīte pirms nedēļas otro gadu pēc kārtas uzvarēja "Latvian Open", tad kļūst skaidrs, ka meitenēm vasara Baltijas mērogā ir izdevusies pēc pilnas programmas.

Kungiem Lietuvas laukums bija mājiniekiem labvēlīgāks, jo ar kopējo rezultātu +9 virs PAR uzvarēja Kornelius Baliukonis. Labākais no latviešiem bija 3.vietu guvušais Dāvis Puksts ar +17, divus sitienus atpaliekot no Austrāliju pārstāvošā Andrius Belkus. Roberts Bišs ar +36 dalīja 8.vietu, savukārt Kārlis Broders noslēdza desmitnieku ar +37. 

Lietuvas "Open" rezultāti

KUNGI

DĀMAS

Pēdējās izmaiņas , 14.08.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē