Arhīvs
17. Maijs, 2024. Herberts, Dailis, Umberts
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie individuālie laureāti

Kopš sestdien "Ozo Golf Club" laukumā aizvadītās "Viasat Golf" kausa izcīņas ir atklāts rēķins sezonas reitinga turnīriem un līdz ar to arī individuālas uzvaras guvušo golferu sarakstam. Paļaujoties tikai uz saviem spēkiem, par gada pirmajiem uzvarētājiem kļuva Igors Pedo, Sergejs Rusaks un Ineta Krodere-Imša.

Visai netipiski, bet izcilākie stableford rezultāti šoreiz tika fiksēti kungu spēcīgākajā grupā, lai gan varētu šķist, ka mazāki handikapi šādam mērķim ir visai nepiemēroti. Igors Pedo uzvarēja ar 41 punkta guvumu, par punkta tiesu atpalika Ivars Grunte, bet laureātu trijnieku noslēdza Vimārs Jansons.

Gruntem, lai kļūtu par uzvarētāju, otrās deviņas bedrītes vajadzēja nospēlēt zem PAR, un advokāts augstajam mērķim bija patiešām tuvu, jo vēl pirms pēdējās bedrītes viņa rezultāts otrajā deviņniekā bija mīnusā pret laukumu. Taču bugijs pēdējā bedrītē nozīmēja, ka otrās deviņas bedrītes izspēlētas ar PAR, summā iekrāti 40 stableford punkti un ar Dāvi Pukstu dalīts dienas labākais rezultāts sitienu spēlē (76).

Tikmēr Jansons otrās deviņas bedrītes nospēlēja ar +1 virs PAR, kas viņam ļāva veiksmīgāka finiša dēļ cīņā par 3.vietu apsteigt Mārtiņu Pukši, kam arī izdevās sapelnīt 38 punktus.

Grūtāk ar punktu vākšanu tuvo Lieldienu noskaņās klājās kungiem otrajā HCP grupā, kur Rusakam pirmo vietu garantēja 39 punkti, bet trīs viņa tuvākie sāncenši savāca pa 37 punktiem. Pēc labākiem rezultātiem pēdējās deviņās bedrītēs otrais finišēja Andris Jučmanis, savukārt Gvido Budreiko bija trešais.

Dāmām saulainajā un siltajā dienā trīs labākās dalībnieces guva pa 36 punktiem, taču pēc papildu rādītājiem pie galvenās balvas tika Krodere-Imša, apsteidzot juniores Ievu Čači un Annu Diānu Švanku.

Pēdējās izmaiņas , 23.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē