Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropā balva dalīta

Pirmo reizi PGA Eiropas tūrē gada labākā spēlētāja balvu piešķīra uzreiz diviem spēlētājiem - "Major" čempionu un Ryder kausa izcīņas spīdekļu Graeme McDowell un Martin Kaymer panākumi laikam jau bija pārāk līdzīgi, lai kādu paceltu augstāk par otru.

Ziemeļirs McDowell karjerā pirmo "Major" uzvaru guva "US Open", bet vācietis Kaymer to pašu iespēja ASV PGA čempionātā. Lai gan tūres naudas listē augstāk sezonu noslēdza 25 gadus vecais Kaymer, otrajā vietā palikušais McDowell tādēļ netika novērtēts zemāk.

PGA Eiropas tūres labākā spēlētāja balvu piešķir jau 26 gadus, taču nekad līdz šim nav pasludināti divi uzvarētāji vienlaikus.

Vecajā pasaulē šogad pamatoti decembra beigas var sagaidīt ar šampanieti - spožs gads bija ne vien Ryder kausa komandai, McDowell un Kaymer, bet arī Eiropas tūrē spēlējušajam dienvidafrikānim Louis Oosthuizen, kurš Sentendrjūsā triumfēja "British Open", un pasaules ranga tronī Tiger Woods aizstājušajam Lee Westwood.

McDowell sezonas labākā spēlētāja titulu nosauca par odziņu uz sev lieliskā gada tortes. Līdzīgās noskaņās ziņu par pagodinājumu uzņēma arī Kaymer, priecājoties, ka viņa veikums tik augstu novērtēts.

Pēdējās izmaiņas , 08.12.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē