Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

Balvas sezonas izskaņā

Līdz ar "Viesturu" sezonas noslēguma turnīru sestdien pielikts punkts Latvijas sacensību kalendāram, taču, pirms šķirties līdz nākamajam pavasarim, golferi padalīja krietnu balvu klāstu. Lai gan klimats sacensību dienā nebija gluži kā Bahamu salās, mērenais lietus un tikai retumis uznākušais vējš sacensības vēl ļāva aizvadīt oktobra beigām itin labās sajūtās.

Galveno laureātu sarakstā lieli pārsteigumi gan izpalika, un vēl vienu panākumu guva Guntars Dobelis, kurš šoreiz bija uzvarētāju tandēmā ar Jāni Jākobsonu. Scramble neto ieskaitē finišējuši ar 62 punktiem, uzvarētāji tikai zemāka komandas handikapa dēļ tika priekšā Ilmāram Naglim senioram un Ingai Muciņai. Trešie bija brāļi Kristaps un Kaspars Krištopani, kuriem vienīgajiem 24 komandu konkurencē izdevās laukumu zem PAR izspēlēt bruto ieskaitē.

Savā nodabā spēlēja vienīgais profesionāļu pāris Uļjana Rotmistrova un Artūrs Krukovs, taču viņiem nācās veikt tik maz sitienu, ka ierobežotas laukuma caurplūdes apstākļos abi finišēja pēc deviņu bedrīšu izspēles.

Uzvarētājiem pienācās bezmaksas abonements nākamajai sezonai, un skaidrs, ka to saņēma Jākobsons, jo Dobelim, šķiet, jau varēt būt sajucis skaits, cik bezmaksas kartes spēlēšanai nākamajā sezonā viņš "Viesturos" jau sapelnījis. Savukārt otrās un trešās vietas ieguvēji varēs izmantot iespēju sezonas abonementus iegādāties par pus cenu.

Dažādu sponsoru balvas saņēma pirmajā desmitniekā finišējušās komandas. Aploksnēs slēpās dāvanu kartes dažādiem izklaides un nopietnākiem pasākumiem, bet lielākos maisos bija taustāmas vērtības.

Ja arī fizika māca, ka lietas izplešas siltā laikā, golfa laukums ir acīmredzams izņēmums, kur viss ir tieši otrādi. Lai gan par trāpījumu ar pirmo sitienu solīda lieluma apļos uz 2. un 7.bedrītes grīna varēja tikt pie gada abonementiem, karogi no tee vairs neļāvās būt tik viegli sasniedzami kā vasarā. Tikai par deguna tiesu līnijas pareizajā pusē izdevās trāpīt Igoram Lipskim (2.bedre) un Jānim Lediņam (7.bedre), kuri tādējādi kļuva par apsolīto balvu ieguvējiem.

Lai gan sacensību saraksts ir izsmelts, golferus arvien gaidīs laukumā spēlējam atlikušajās rudens dienās. Tiesa, "Viesturu" restorāns sezonu jau noslēdza līdz ar pēdējā turnīra izskaņu.

Pēdējās izmaiņas , 24.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē