Arhīvs
29. Aprîlis, 2024. Vilnis, Raimonds, Laine
Pāru kaujas
rezultâti

R&A atbalsts

Novērtējot līdz šim paveikto, Karaliskais un Antīkais Sentendrjūsas golfa klubs (R&A) piešķīris 5000 mārciņu golfa attīstības programmām Latvijā. Strikti tērēšanas noteikumi nav izvirzīti, taču R&A ļauj noprast, ka vislabprātāk redzētu piešķirto finanšu tērēšanu golfa attīstībai skolās un brīvprātīgo izpalīgu apmācības programmai.

R&A sagaida, ka pļavu golfa laukumi kļūs par nozīmīgiem, lai arī nelieliem golfa attīstības centriem ārpus Rīgas. Tādēļ paredzēts veicināt vietējo skolu piesaistīšanu pļavu golfa laukumiem, kas palīdzēs ne vien paplašināt jauno spēlētāju bāzi, bet arī veicinās golfa patiesu atpazīstamību.

Lai golfs nebūtu tikai vasaras sporta veids, kur lielākoties visas aktivitātes notiek brīvlaika mēnešos, R&A palīdzēs projektā iesaistītajām Latvijas skolām tikt pie speciāla telpu golfa inventāra, ko izmantot gan golfa apmācībai, gan apmācītu sporta skolotāju vadībā dažādās golfa tēmas rotaļās.

Sagaidāms, ka skolu golfa programmā iesaistīsies vismaz piecas skolas, kas sadarbosies ar laukumiem Siguldā, Valmierā, Gulbenē, Rojā un Ugālē. R&A ir gatava arī palīdzēt pļavu golfa laukumu nodrošināšanā ar junioru golfa nūjām.

Saprotams, ka R&A par piešķirtās naudas tērēšanu vēlēsies saņemt atskaiti, un atkarībā no sasniegtajiem rezultātiem nākamgad varētu lemt par papildu finansējuma piešķiršanu.

Pēdējās izmaiņas , 07.10.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē