Arhīvs
28. Aprîlis, 2024. Gundega, Terēze
Pāru kaujas
rezultâti

Klubu kausā gaida pārspēle

Ne vienmēr viss ir beidzies līdz ar pirmo rezultātu tapšanu, un tieši pēc tāda scenārija risinājās notikumi tradicionālajā "DnB Nord" bankas klubu kausa izcīņā. Lai gan par uzvarētāju galvenajā HCP neto ieskaitē tika pasludināts Rojas golfa klubs, vēlāk izrādījās, ka gadījusies tehniska kļūme handikapu uzskaitē, un kausa ieguvēja noteikšanā vēl nepieciešama pārspēle, kurā visas iespējas būs arī "Avotiem".

Pēc atkārtotas aprēķinu veikšanas noskaidrojās, ka Rojas GK un "Avoti" neto ieskaitē savākuši pa 435 punktiem. Tā kā situācija izmainījās jau pēc tam, kad spēlētāji svētdien no Salienas bija devušies mājup, taisnīga risinājuma meklējumos tika apspriestas dažādas iespējas.

Visbeidzot puses vienojās, ka piektdien, 17. septembrī, plkst. 15 uz Salienas Kluba laukuma 18. bedrītes tee stāsies pa vienam pilnvarotam golferim no Rojas GK un "Avotiem". Pārspēle notiks sitienu spēles formātā, un vairāk par vienu bedrīti tiks spēlēts tikai gadījumā, ja pirmajā izspēlē atkal tiks fiksēts neizšķirts.

Pārspēlē tiks izlemts par klubu čempionu kausa mājvietu līdz nākamajam turnīram, jo balvu sadalē puses daļēji vienojās par mierizlīgumu. Uz pusēm sadalīs 600 latu naudas balvu, bet laureātiem pienākošās somu kolekcijas savus saimniekus atradīs atbilstoši pārspēles rezultātiem.

Vienkāršāk viss izvērtās cīņā par balvu sitienu spēles formātā, kur "Ozo Golf Club" izdevās pārliecinoši appsteigt visus konkurentus. "Ozo" golferi pirms cīņas neslēpa, ka nopietni pretendē uz stroke ieskaiti, taču rezultātā arī HCP neto vērtējumā viņiem veicās itin labi, jo gūta 3.vieta, par pieciem neto sitieniem apsteidzot tuvāko sekotāju Salienas labāko komandu.

Sitienu spēles uzvarētāji saņēma puterus un ceļojuma somas, ko tāpat kā pārējās balvas organizatori sagādāja sadarbībā ar "Golfshop".

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē