Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Pieciniekā Polijā

Turpinot iepazīt Austrumeiropas nacionālo "Open" līmeni, svētdien Polijā 5.vietā finišēja Dāvis Puksts. Nedaudz zemāk turnīra tabulā trīs dienas ilgušajās sacensībās ierindojās Kārlis Broders, "Toya Golf & Country Club" laukumā pie Vroclavas noslēdzot labāko astoņnieku.

Turnīra noslēgumā Dāvis svītru pavilka ar +8 virs PAR (72-78-74), savukārt Kārlim 8.vietu nodrošināja +14 (75-76-79). Par Polijas amatieru "Open" čempionu kļuva vietējais juniors Adrian Meronk, sacensības noslēdzot ar -8 zem PAR, un tuvākos konkurentus apsteidzot par vairāk nekā iespaidīgiem 13 sitieniem.

Veiksmīgākā diena abiem Latvijas spēlētājiem bija pirmajā raundā, kad Dāvis nospēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, un cieši sekoja līderiem, bet Kārlim pirmajās 18 bedrītēs iekrājās +3 virs PAR. Nākamajos divos raundos plusi gan bija nedaudz lielāki, taču vietu pirmajā desmitniekā tas neapdraudēja.

Iespējams, vēl par kādu vietu zemāk Latvijas spēlētājus būtu varējis atvirzīt polis Alexander Kleszcz, kurš pēc pirmā raunda 71 sitiena rezultāta izstājās, jo pēc uzaicinājuma nākamajā nedēļas nogalē spēlēt Eiropas PGA tūrē iekļautajā "Austrian GolfOpen" izlēma sevi pār mēru nepārpūlēt.

Taču lauzīt galvu par izmaiņām dalībnieku sastāvā ir lieki, bet fakti ir tādi, ka vēsturiski Latvijas golferu itin iecienītajā Polijas "Open" pirmo reizi gūtas divas vietas līderu desmitniekā.

Polijas amatieru "Open" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 12.09.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē