Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Bērniem iespēja arī "Viesturos"

Laicīgi gādājot par papildinājumu potenciālo golferu rindās, kā arī vienkārši sniedzot iespēju bērniem vasarā iemācīties ko aizraujošu un noderīgu, "Viesturos" ir noorganizēta golfa apmācība. Iespējas izvēlēties ir dažādas, un tiek piedāvāta iespēja arī nodarbināt bērnus visas dienas garumā.

Līdz ar jūnija iestāšanos mazāko bērnu nodarbības notiks otrdienās un ceturtdienās plkst. 10.30. Maksa par dalību nodarbībā ir simboliska viena lata apmērā, par ko pretim būs treneris, nūjas un bumbiņas.

Ja vecākiem un bērniem ir vēlēšanās, treniņu dienās mazie audzēkņi golfa noskaņas "Viesturos" baudīs visas dienas garumā auklītes uzraudzībā (no plkst. 10 līdz 17). Arī šī iespēja nemaksā vairāk par vienu latu dienā.

Savukārt kopīgs treniņš pieaugušajam ar vienu bērnu tiek piedāvāts par 15 latiem, plus vēl pieci lati par katru nākamo personu. Šāda nodarbība gan iepriekš jārezervē "Viesturu" recepcijā (t.26444390), kur zinās sniegt plašāku informāciju par visiem interesējošiem jautājumiem.

Uz treniņu "Viesturos" mudina ņemt līdzi labu garastāvokli un ērtus apavus. Atpūtas brīžiem kluba restorāns arī piedāvās speciālu bērnu ēdienkarti.

Pēdējās izmaiņas , 01.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē