Arhīvs
18. Maijs, 2024. Inese, Inesis, Ēriks, Cindija, Sidnija
Pāru kaujas
rezultâti

Sākumā Krista desmitniekā

Pēc pirmdien Teksasā izspēlētajām 18 bedrītēm Krista Puisīte dala 10. vietu ASV studentu sporta (NCAA) "Southland" konferences čempionātā. Teksasas valsts universitātes studente pirmajā raundā nospēlēja ar 74 sitieniem (+3 virs PAR) un saglabā izredzes turnīra nākamajās divās kārtās pacīnīties arī par augstāku vietu individuālajā ieskaitē.

Pirmajā kārtā "Raven Nest Golf Club" laukumā Krista iespēja trīs bērdijus un 12. bedrītē bija viena sitiena mīnusā pret laukumu. Taču atlikušajās sešās bedrītēs sakrita četri no dienas sešiem bugijiem, kas finišā pagremdēja rezultātu līdz +3 virs PAR.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātes komanda pēc pirmās dienas ir 3. vietā astoņu augstskolu konkurencē, un uzvarētājas noslēgumā gaida ceļazīme uz NCAA reģionālo finālturnīru. Līderpozīcijas dala divas augstskolas, kas Teksasas valsts universitātei ir tikai četrus sitienus priekšā, tādēļ Kristas komandas treneris Mike Akers nezaudē cerības uz uzvaru.

Individuāli pirmo vietu ar -1 zem PAR dala divas golferes, bet trešā ar PAR atbilstošu rezultātu pirms divām atlikušajām sacensību dienām ir Kristas komandas biedre islandiete Valdis Jonsdottir.

Pēdējos divos gados "Bobcats" meitenēm konferences čempionātā klājies dažādi - aizpērn izcīnīti uzvarētāju lauri, bet pirms gada ieņemta 4. vieta. Kristas debijas sezonā "Bobcats" pirms konferences čempionāta piedalījās 10 turnīros un vienā no tiem uzvarēja.

"Southland" konferences čempionāts (pēc 1. dienas)

Komandas

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē