Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Igauņiem Pasaules kausa kvalifikācija

Pamazām izplešot elkoņus golfa pasaulē, “Estonian Golf & Country Club” ir izdevies kļūt par mājvietu pasaules mērogā solīdam turnīram - netālu no Tallinas septembra beigās risināsies Golfa Pasaules kausa Eiropas kvalifikācija.

Ja visspožākajām pasaules zvaigznēm EGCC fērveji vēl paliks neiepazīti, klātienē sacensību laikā varēs vērot itin atpazīstamu golferus.

Dalībnieku vidū būs trijos Eiropas PGA tūres turnīros uzvarējušais Stephen Dodd, kurš Velsas komandā spēlēs ar Jamie Donaldson, kam lielākie panākumi pagaidām ir Eiropas Izaicinājuma tūrē (Challenge Tour).

Savukārt Skotiju pārstāvēs Alistair Forsyth, kurš pērn dalīja 9. vietu PGA čempionātā, kā arī ir ticis pie divām uzvarām Eiropas tūrē. Viņa partneris būs karjerā vairāk nekā pusotru miljonu dolāru sapelnījušais David Drysdale.

Ja vien pa rokai nav “Al Jazeera” vai kāds cits no 27 telekanāliem, kas atspoguļos turnīra gaitu, notikumiem Igaunijā varētu būt ērtāk sekot uz vietas. Rīkotāji ar prieku sola sagaidīt ikvienu ciemiņu no Latvijas. Organizatori šoreiz plāno pārdot biļetes (vienai dienai 250 kronu (11 Ls), četrām dienām 500 kronu (22 Ls)).

“Omega Mission Hills World Cup” kvalifikācijas turnīrs risināsies no 24. līdz 27. septembrim.

Divu golferu komandas cīnīsies par trim ceļazīmēm uz Golfa Pasaules kausa finālu, kas novembra beigās notiks “Mission Hills” kompleksā, Ķīnā.

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē