Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs jauni uzvarētāji

Ja arī septembris atgādina, ka pēc mēneša varēs gatavoties sezonas noslēguma turnīriem, tas vēl nenozīmē, ka vairs nevar notikt kas iepriekš nebijis. Sestdien "Ozo" laukumā notikušajā "Hennessy Open" trīs golferi - Jānis Liepiņš, Arvīds Pīlādzis un Inese Šermuka - tika pie šosezon pirmajām uzvarām.

Liepiņš spēcīgākajā kungu handikapa grupā vienīgais nospēlēja labāk par savu handikapu, un 38 stableford punktu guvums bija garantija pirmajai vietai. Trijniekā ar 36 punktiem iekļuva arī Vitauts Tučkus un Andris Zvans.

Savukārt Pīlādzis iespēja savākt 42 punktus, kas otrajā handikapu grupā ļāva par diviem punktiem apsteigt otrās vietas ieguvēju Kristapu Matisonu. Turnīra sponsora specifikas dēļ nespēlēja jaunākās paaudzes golferi, tādējādi cīņu par balvām atstājot vismaz trešo gadu desmitu sasniegušo golferu ziņā.

Dāmu desmitnieka konkurencē nepārspēta palika Inese Šermuka, tiekot pie 34 punktiem.

Tikmēr Teksasā šonakt (pēc Latvijas laika) bija piespiedu brīvdiena - nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ "Texas A&M Invitational" turnīrā otrā kārta tika atcelta, tādēļ Kristai Puisītei pirmais ASV studentu sporta (NCAA) turnīrs būs tikai 36 bedrīšu garumā. Pēdējo raundu plānots izspēlēt svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 13.09.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē