Arhīvs
3. Maijs, 2024. Gints, Uvis, Krustiņš, Einards
Pāru kaujas
rezultâti

Fināla dienā Māra un Kārlis

Beļģijas atklātā junioru čempionāta fināla dienā jāspēlē diviem Latvijas golferiem - Mārai Puisītei un Kārlim Broderam. Māra piektdien "Royal Golf Club of Belgium" laukumā sasniedza savu labāko rezultātu turnīrā, un pirms pēdējām 18 bedrītēm turnīrā dala 6. vietu. Kārlis pirms noslēguma raunda ieņem vietu sestā desmita sākumā, bet Lindai Dobelei neizdevās kvalificēties fināla dienai.

Kārļa rezultāts pēc trim kārtām ir +14 virs PAR (73-79-78), kas ļāva ar viena sitiena rezervi pārvarēt katu. Māra ar +11 virs PAR (74-80-73) vēl var pacīnīties par vietu trijniekā, ja vien izdosies parādīt savu labāko spēli, un palīdzēs arī veiksme.

Divas pagaidām spēcīgākās spēlētājas itāliete Marianna Causin un skotiete Kelsey MacDonald ir pamatīgi atrāvušās no sekotājām ar attiecīgi PAR atbilstošu rezultātu un +1 virs PAR. Māra sestdien spēlēs meiteņu priekšpēdējā flaitā.

Linda trīs dienu summā nospēlēja ar +30 virs PAR (80-78-88) un ieņēma 45. vietu 54 dalībnieču konkurencē. Kata robeža meitenēm bija +22 virs PAR.

Beļģijas atklātā junioru čempionāta rezultāti: 

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē