Arhīvs
27. Aprîlis, 2024. Tāle, Raimonda, Raina, Droztala, Klementīne
Pāru kaujas
rezultâti

Labākais pietaupīts beigām

"Orange Bowl" izcīņas pēdējā diena turnīrā bija visveiksmīgākā gan Kārlim Broderam, gan Kristai Puisītei. Latvijas amatieru čempioni sasniedza savus labākos rezultātus, kas Broderam ļāva pakāpties uz 48. vietu, bet Puisīte prestižajā junioru turnīrā saglabāja 24. vietu, nospēlējot ievērojami labāk nekā pirms gada.

"Biltmore Golf Course" laukumā četras dienas ilgušajās sacensībās Puisītes rezultāts summā bija 307 sitieni (78-78-76-75), jeb +27 virs PAR. Uzvaru juniorēm 36 dalībnieču konkurencē izcīnīja argentīniete Victoria Tanco ar 276 sitieniem (-4 zem PAR).

ASV junioru ranga līdere 14 gadus vecā Tanco pārspēlē par pirmo vietu pieveica ASV junioru čempioni Alexis Thompson. Abas līderes četru dienu summā sasniedza identisku rezultātu, apsteidzot par sevi vairākus gadus vecākas golferes. Arī pārspēle nebija vienkārša - uzvarētāju izdevās noteikt tikai 5. pārspēles bedrītē.

Savukārt Broders četru kārtu summā nospēlēja ar 302 sitieniem, jeb +22 virs PAR, un ieņēma 48. vietu 59 dalībnieku konkurencē. Puišu konkurencē uzvarēja norvēģis Mathias Schjoelberg ar rezultātu -12 zem PAR.

Puisītes šīgada progress guva apliecinājumu arī Floridā, jo pirms gada viņas rezultāts bija +35 virs PAR un 33.vieta. Savukārt Broders spēlēja savā debijas "Orange Bowl", ar 48. vietu atkārtojot Mikus Gavara pirms gada iespēto.

"Orange Bowl" startēja tikai labākie ASV juniori, bet no citām valstīm rīkotāji pieņem vienīgi par 19 gadiem jaunāku nacionālo čempionu pieteikumus, tā kā vēl nopietnākus konkurentus būtu velti meklēt.

Cerams, starts Floridā Latvijas junioriem būs palīdzējis arī ilgajā un sarežģītajā cīņā par iespēju savu golfa karjeru tālāk attīstīt kādā ASV universitātē. Nākamās cīņas visiem golferiem būs 2009. gadā, kas gādās par jauniem iedvesmas pilniem brīžiem golfa laukumos un ārpus tiem. Veiksmi visiem novēl golfs.lv!

Junioru “Orange Bowl” rezultāti (juniori): http://www.golfstatresults.com//public/leaderboards/player/static/player1411.html 

Junioru “Orange Bowl” rezultāti (juniores): http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player1412.html 

Pēdējās izmaiņas , 31.12.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē