Arhīvs
10. Maijs, 2024. Maija, Paija
Pāru kaujas
rezultâti

Krista un Kārlis hercoga šūpolēs

Gan Kristas Puisītes, gan Kārļa Brodera rezultāti Jorkas hercoga turnīrā Skotijā otrajā kārtā krasi atšķīrās no pirmajā dienā iespētā, taču iemesls priecāties par to bija tikai vienam no viņiem. Pēc pieticīgā sākuma Krista trešdien nospēlēja ar +1 virs PAR un krasi uzlaboja pozīcijas, savukārt Kārlim sekoja +11 virs PAR un straujš kritums rezultātu tabulā.

Pirms pēdējās kārtas savstarpējā konkurencē augstāk jau ir Krista, kuras rezultāts divu dienu summā +13 virs PAR viņu ierindo uzreiz aiz otrā desmita sliekšņa. Savukārt Broders "Dundonalds Links" laukumā ar +16 virs PAR noslēdz trešo desmitu atlikušo 50 dalībnieku konkurencē.

Pēc pirmā raunda Kārļa tēvs Mārcis Broders stāstīja, ka lijis pamatīgi. Kārlim rezultāts būtu bijis labāks par +5, ja ne īsā spēle, kas varējusi būt labāka. Vēl 34 puti, turklāt atsevišķās reizēs arī pa kādam neveiksmīgam atlēcienam uz grīna, kā rezultātā bērdija vietā bugijs vēl nav tas sliktākais.

Kristai turnīra pirmajās 18 bedrītēs pāris reizes bumba asajos Skotijas krūmos tā arī palikusi neatrasta, un tur tad savi 2-3 sitieni virs PAR uzreiz bijuši klāt. Starp citu, Krista pirmo kārtu nospēlēja vienādi (+12) ar taizemieti, kura uzvarēja "Junior Open", kur Latviju pārstāvēja Elīza Vilde un Roberts Vanags.

Turnīrs noslēgsies ar trešo kārtu ceturtdien.

"The Duke of York Young Champions Trophy" rezultāti pēc 2. dienas: http://www.event-man.net/leaderboard.aspx?cid=101&en=20 

Pēdējās izmaiņas , 17.09.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē