Arhīvs
7. Maijs, 2024. Henriete, Henrijs, Jete
Pāru kaujas
rezultâti

Krištopani triumfē Ģimeņu čempionātā

Ar Viļa un Kristapa Krištopanu uzvaru sestdien "Ozo Golf Club" noslēdzās "Aurum" ģimeņu čempionāts. Uzvarētāji scramble sitienu spēlē bija vienīgie, kas nospēlēja mīnusā pret laukumu. Sacensību spriedze sestdien valdīja arī citos laukumos - "Viesturos" risinājās Zaļā kausa izspēle, bet Salienā cīņa bija kluba biedru konkurencē.

Krištopani finišēja ar -1 zem PAR atbilstošu 71 sitienu, savukārt otro vietu guvušo Edgara un Guntara Zālīšu rēķinā bija 75 sitieni. Ar vēl vienu sitienu vairāk labāko trijnieku 18 komandu konkurencē noslēdza Andris un Kristaps Ciņi.

"Viesturos" labākos rezultātus sasniedza Hugo Uškāns un Jevgēņijs Verbickis, kuri kungu konkurencē uzvarēja attiecīgi HCP 30-35 un HCP 36 ieskaites grupās. Turklāt Uškāna rezultāts turpmāk viņam liegs iespēju startēt Zaļā kausa sacensībās, bet Verbickim būs jāpārceļas uz augstāku ieskaites grupu.

Dāmu sabiedrībā labākie rezultāti bija HCP 30-36 grupas vienīgajai pārstāvei Tatjanai Grigorjevai un Svetlanai Jučmanei, kura uzvarēja HCP 37-40 grupā.

Savukārt Salienas kluba biedru mačos veiksmīgā diena bija Ervīnam Fogtam.

Svētdien risināsies ne tikai "Viesturu" Desmitgades kausa pēdējais posms, bet arī gaidāma Latvijas un Lietuvas golferu nacionālā mačsacīkste. Kapteiņa Māra Gulāna vadītajā komandā ir pieteikti Mikus Gavars, Roberts Tiļuks, Svens Markss, Kristaps Krištopans, Valters Vilde, Andris Zvans, Ivars Grunte un Mārcis Broders.

Notikumiem "Capitals Golf Club" laukumā tad arī būs jāsniedz atbilde uz jautājumu, ciktāl Lietuvas golferi meistarībā ir pietuvojušies saviem ziemeļu kaimiņiem. Turnīrā paredzēts izspēlēt 3x9 bedrītes fourball, foursome un individuālo divcīņu (single) formātā.

Pēdējās izmaiņas , 30.08.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē