Arhīvs
4. Maijs, 2024. Vizbulīte, Vijolīte, Flora, Silvāns
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionu tituli Gateram un Gavrilovai

Stabilas konkurences apstākļos svētdien "Viesturos" sumināja Latvijas senioru čempionāta uzvarātājus. Kungiem spraigā cīņā pārāks bija Andris Gaters, savukārt dāmām arī šogad neapstrīdams izrādījās Lidijas Gavrilovas pārākums.

Līdzšinējais senioru čempions Johnny Fanello bija devies kādās citās gaitās, tādēļ jau pirms turnīra sākuma bija skaidrs, ka uzvarētāja lauri ir pilnībā vakanti. Visveiksmīgāk ar sāncenšiem divu desmitu kungu konkurencē tika galā Gaters, kurš 18 bedrītes izspēlēja ar 85 sitieniem.

Viena sitiena tiesu uzvarētājam zaudēja Armands Krāģis, kam bija labākais rezultāts otrajā deviņniekā. Summā tomēr 86 sitieni un otrā vieta. Zem 90 sitieniem nospēlēja arī trešo vietu guvušais Vilnis Baltiņš seniors. Iespējams, uz vietu trijniekā pretendētu arī Lars Jonsson, taču viņa izredzes sagrāva viens velna ducis 5. bedrītes izspēlē otrajā aplī.

Dāmām konkurence nebija tik spraiga, un Gavrilovai vēl vienu čempionu titulu nodrošināja 87 sitienu rezultāts. Otro un trešo vietu sadalīja Ilga Tiknuse un Regina Kunigeliene.

Nākamā nedēļa lielākajai daļai golferu spēlēšanas ziņā būs nedaudz klusāka, jo turnīru kalendārā pienācis laiks "Hansabanka Baltic Open" profesionāļu mačiem. Sestdien gan būs pēdējā iespēja Salienā piedalīties Latvijas match-play čempionāta kvalifikācijas kārtā.

Pēdējās izmaiņas , 20.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē