Arhīvs
6. Maijs, 2024. Gaidis, Didzis, Lūcijs, Didriķis
Pāru kaujas
rezultâti

Klāt "Golfs.lv" jūlija numurs

Kad vasaras pilnbriedā jūlijs mudina neizlaist no rokām golfa nūjas, uzticams sabiedrotais būs žurnāla „Golfs.lv” jaunākais numurs. Oksana Sivokobiļska lielajā intervijā stāsta, kādēļ golfs būs pašreizējās „Hansabankas” uzticams sabiedrotais arī pēc pārejas uz vienotu „Swedbank” zīmolu, kas sola jaunas iespējas. Atkarībā no tirgotāju ašuma, žurnāls tirdzniecībā būs pieejams otrdien pēcpusdienā vai, vēlākais, trešdienas rītā.

Vai pienācis laiks jauniem dzelžiem, būs jāpadomā pēc iepazīšanās ar jaunu testu rezultātiem. Īpašs uzsvars šoreiz uz augstas un vidējas meistarības golferiem paredzētajām nūjām, kuru radītāji centušies apvienot universālu spēlējamību ar maksimālu spēju piedot kļūdas.

Jūnijs kā labdarības turnīru mēnesis ļauj tagad atskatīties uz Salienā notikušo „ISL Charity Classic”, kā arī Līgo kausu „Viesturos”, kas vienlaicīgi bija laukuma atklāšanas desmitgades jubileja. Savukārt apraksts par Adelaides apkārtnes golfa laukumiem un citiem Austrālijas vilinājumiem mudinās apdomāt, vai tiešām ir vērts laist garām iespēju rudenī aizbraukt uz Zaļo kontinentu atbalstīt savējo komandu pasaules amatieru čempionātā, turklāt apvienojot to ar plašās pasaules izzināšanu.

Pro padomu sērijā Salienas treneris Hakan Svensson atgādina, ka golfā vidēji 43 procenti sitienu spēlē tiek izdarīti ar puteri, tādēļ par smalko ripināšanas ķīmiju ir vērts ielāgot ko vairāk. Lasiet arī par golfa lielmeistaru piedzīvojumiem tālos ripinājumos un viņu ieteikumus, kā šādā situācijā rīkoties. Un tā, protams, ir tikai daļa no karstā jūlija piedāvājuma…

Pēdējās izmaiņas , 01.07.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē