Arhīvs
19. Maijs, 2024. Lita, Sibilla, Teika, Venda
Pāru kaujas
rezultâti

Gruntēm uzvara Ģimeņu turnīrā

"Sportland" Ģimeņu turnīra uzvarētāja noteikšanā svētdien "Viesturos" bija nepieciešams fotofinišs - mazāk par vienu sitienu šķīra Ivaru un Valdu Gruntes no tuvākajiem konkurentiem. Scramble HCP neto ieskaitē Gruntēm pietika ar ietaupītiem 0,4 sitieniem, lai atstātu aiz sevis tuvākos konkurentus.

Pēc rokas savainojuma spēlēt atsākušais Mikus Gavars kopā ar Madaru Briedi bija tuvu uzvarai, tomēr līdz Gruntēm viņiem ar 58 sitieniem pietrūka pavisam mazliet. Trešo vietu izcīnīja Gunārs Pīlādzis un Ieva Redisone ar neto 59 sitieniem.

Gruntem tā pat nebija vienīgā balva - papildus bonuss pienācās par visprecīzāko pirmo sitienu 7. /16. bedrītē, pēc kura bumbiņa apstājās 1,1 metra attālumā no bedrītes.

Toties Gavars ar Briedi bija vienīgie, kas iekļuva trijniekā gan HCP neto, gan scramble sitienu spēles ieskaitē. Sitienu spēlē viņi ierindojās trešajā vietā, bet pirmās divas vietas sadalīja Aigars Pērkums/Jūlija Osmolovska un Kristīne Marksa/Svens Markss. Tiesa, labākais rezultāts (67 sitieni) bija Daigai Puisītei un Staņislavam Ščukinam, taču viņi spēlēja ārpus ieskaites, jo abus gan vieno piederība lielajai golferu saimei, taču šajā gadījumā komandas oficiālai reģistrēšanai bija nepieciešamas tiešas radnieciskas saites.

Vistuvāk karogam 2./11. bedrītē trāpīja Osmolovska, savukārt ar tālākajiem izsitieniem izcēlās Ingemāra Jansone (8./17. bedrīte) un Gavars (5./14. bedrīte).

Jāatgādina, ka jau trešdien notiks "Viesturu" desmitgades Dāmu kausa pirmais posms - deviņu bedrīšu stableford turnīrs.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2008.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē