Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ventspilī vajag investorus

Golfa laukums Ventspilī varētu tapt, taču tikai privātā investora atrašanas gadījumā. Vieta laukumam atrastos sporta un aktīvās atpūtas kompleksā, kas arvien attīstās Saules ielas galā.

Kompleksā ir plānots veidot arī rodeļu trasi, ierīkot BMX un krosa trasi kalnu divriteņiem. Šajā zonā plānots izbūvēt jāšanas sporta centru, kam kaimiņos būtu jāsadzīvo ar golfa laukumu.

Aktīvam dzīvesveidam vēl pirms golfa te varēs pievērsties arī vairākos frisbija laukumos spēlē, kurā izmanto lidojošo šķīvīti. Frisbija laukumus varētu izmantot arī futbola spēlēšanai. Tiks izbūvēti vairāki automašīnu stāvlaukumi.

Kā pirmais kompleksa objekts aizpagājušā gada nogalē tika atklāts mākslīgais slēpošanas kalns "Lemberga hūte", ko arī turpmāk plānots paaugstināt un pilnveidot. Vēlāk sporta un aktīvās atpūtas kompleksā atklāja jaunu atrakciju - ekstrēmo šķēršļu pārvarēšanas parku.

Atrakcija tapusi ar Ventspils pašvaldības atbalstu, asu izjūtu cienītāji tajā var iemēģināt dažādas sarežģītības pakāpes šķēršļu takas ar trošu ceļiem.

Piedzīvojuma parka apsaimniekošanas tiesības konkursa kārtībā ieguva SIA "Kaķītis", kam līdzīga trase izveidota Siguldā.

Pēdējās izmaiņas , 25.01.2007.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē