Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars kāpj augšup

Pēc veiksmīgāk aizvadītās otrās dienas Mikus Gavars ceturtdien acīmredzami pakāpās “Orange Bowl” turnīra tabulā, un pirms trešās kārtas dala 42.vietu. Jauno golferu pusē Floridā bija arī laika apstākļi – pēc vēsās un brāzmainās trešdienas sekoja saulaina un mierīga diena, tādēļ reti kuram spēlētājam nācās pierakstīt sliktāku rezultātu nekā pirmajā kārtā.

Otrajā kārtā pieraksti Gavara rezultātu kartiņā sākās un beidzās īpaši patīkami - ar bērdiju. Pa vidu bija vēl viens bērdijs un seši bugiji, tātad summā +3 virs PAR (74 sitieni).

Summā Gavars ar +11 ir ticis manāmi augstāk par iepriekš ieņemto dalīto 49.vietu.

Pārmaiņas notika arī līderu galā, dalītā pirmajā vietā izvirzoties amerikāņiem Morgan Hoffmann un Shiwan Kim. Ja Kim otrajā kārtā īpaši izcēlās ar rezultātu –7 zem PAR, tad Hoffmann - ar mūžā pirmo albatrosu pēdējā (PAR 5) bedrītē.

Dalībnieku sarakstā nevar nepamanīt dažos citos sporta veidos popularitāti guvušus uzvārdus. Izrādās tiešām Čehijas tenisa zvaigžņu atvases ir iecienījušas golfu. Ja Cyril Suk dinastijas pārstāvis Cyril Suk IV puišu konkurencē ir vienu vietu augstāk par Gavaru, tad meitenēm Petr Korda meita Jessica “Biltmore Hotel Golf Course” ir iesaistījusies cīņā par uzvaru. Abas dienas nospēlējusi ar PAR, viņa dala 3.vietu, divām līderēm zaudējot tikai vienu sitienu.

“Orange Bowl” rezultāti pēc otrās kārtas: http://www.golfstatresults.com/public/leaderboards/player/static/player905.html 

Pēdējās izmaiņas , 29.12.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē