Arhīvs
6. Maijs, 2024. Gaidis, Didzis, Lūcijs, Didriķis
Pāru kaujas
rezultâti

Beļģijā kā kuram

Ar dažādām sekmēm SAAB Starptautiskajā Beļģijas junioru čempionātā turpina cīnīties četri Latvijas jaunie golferi. Pēc divām kārtām labas izredzes uz kata pārvarēšanu ir Kārlim Broderam, bet Mikum Gavaram trešajā dienā jānospēlē labāk nekā līdz šim, lai sestdien nepaliktu skatītājos. Savukārt Kristai un Mārai Puisītēm kata pārvarēšanai arī ar PAR pēdējā dienā var būt par maz.

Pēc pirmās dienas Broders ar +1 virs PAR bija pat dalītā 8.vietā. Otrajā dienā tik labi gan neveicās, un pēc 18 bedrīšu iziešanas ar 79 sitieniem viņa rezultāts summā ir +8, kas dod dalītu 29.vietu 96 dalībnieku konkurencē.

Abas dienas ar 79 sitieniem finišēja Mikus Gavars, summā nopelnot +14. “Latvian Open” čempions pagaidām ir dalītā 67.vietā, bet kats pēc trim kārtām ir pareedzēts aiz 60 labāko rezultātu īpašniekiem.

Turnīra pēdējā dienā spēlēs 30 veiksmīgākās meitenes (plus dalītās vietas), kur rezultātu starpība ir krasāk izteikta. Māsas Puisītes ieņem vietas piektajā desmitā. No potenciālās kata robežas Kristu pēc otrās kārtas šķir desmit sitieni, bet Māru – par diviem sitieniem vairāk.

Sacensībām “Royal Club of Belgium” ir pieteikušies 26 valstu golferi, un ar izcili zemiem rezultātiem nevienam īpaši nesekmējas. Puišiem zem PAR ir divi labākie, bet meitenēm līdere divu dienu summā nospēlēja ar +4 virs PAR.

Rezultātiem var sekot: http://www.sij.be/qualif.php?vyear=2006#juniors Katra spēlētāja rezultāti atrodami, klikšķinot uz viņa vārda. Savukārt turnīra mājaslapas galerijā uz vienas otras fotogrāfijas ir redzamas arī savējo sejas.

Pēdējās izmaiņas , 24.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē