Arhīvs
4. Maijs, 2024. Vizbulīte, Vijolīte, Flora, Silvāns
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc Ēģiptes saules

Ja ir bažas, ka saule šovasar nesildīs pietiekami labi, jūlija sākumā var doties uz arābu pusi spēlēt Sarkanās jūras čempionātā Ēģiptē, kur gaidīti būs arī vidusmēra golferi. Tiem, kas ir gatavi nopietnai gaisa temperatūrai, citas problēmas diez vai būs aktuālas, jo viss notiks tikai 40 kilometru attālumā no tūristiem labi zināmās un transporta ziņā viegli pieejamās Hurgadas. 

Arābijas Golfa federācija čempionātu rīko no 4. līdz 9.jūlijam, aicinot piedalīties amatierus kungus un dāmas no visām nacionālajām federācijām. Spēlēšana ir paredzēta trijās handikapa grupās kungiem (0-7, 8-16, 17-24), un divās – dāmām (0-14, 15-28). 

Kungiem divās spēcīgākajās grupās paredzēta sitienu spēle. HCP 0-7 spēlēs 54 bedres, HCP 8-16 labākos noskaidros pēc 36 bedrīšu izspēles. Dāmām 36 bedrīšu sitienu spēle būs spēcīgākajai handikapu grupai. Augstāko handikapu īpašnieki aizvadīs stableford turnīru. 

Izmaksas, neskaitot ceļu, atkarībā no pavadīto dienu skaita svārstās 500-700 dolāru robežās. 

Ar turnīram paredzēto tuksneša links laukumu „The Cascades at Soma Bay”, ko veidojis Gary Player uzņēmums, var iepazīties http://www.somabay.com/golf_pages/course.html , bet ar rīkotājiem - http://www.arabgolf.org/

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē