Arhīvs
2. Maijs, 2024. Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds, Laris
Pāru kaujas
rezultâti

“Mercedes” un hole in one

Ja “Ozo Golf Club” laukumam būtu sienas un jumts, iespējams, sestdien “Domenikss/Mercedes Benz Open” dalībniekiem ausis aizkristu tāpat kā dienu iepriekš “Arēnā Rīga”, kad ripa iespruka Čehijas hokeja izlases vārtos. Sajūsmas kliedzienus izraisīja Armanda Pučes hole in one 15.bedrītē. Tiesa arī viņam visi apskatei izliktie “Mercedes” palika tādas pat turnīra dekorācijas kā citiem, jo balva par hole in one nebija paredzēta nevienā bedrītē.

Ja vēl kādu urda nepārvarama vēlme iesist bumbiņu bedrītē ar vienu sitienu, drošākais veids, kā to paveikt, ir nodrošināties ar iespēju spēlēt Ivara Gruntes sabiedrībā. Kā atzina Grunte, Puče hole in one iesit jau otro reizi, un arī šoreiz ne bez advokāta klātbūtnes.

Lai arī citi neticamus brīnumus nerādīja, ar labiem rezultātiem izcēlās ne viens vien spēlētājs. Sitienu spēles ieskaitē spēcīgākajā handikapu grupā kungiem, nospēlējot ar PAR, uzvarēja Mikus Gavars. Zem 80 sitieniem šajā grupā rezultāts bija 10 golferiem, turklāt vienīgi uzvarētājs atbilda junioru kategorijai, un arī profesionālis desmitniekā bija tikai viens.

Otro vietu ieņēma viesos no Igaunijas atbraukušais Mait Schmidt (75 sitieni), bet trešais bija “Ozo Golf Club” pro Hakan Svensson (76).

Dāmām mazu apvērsumu sarīkoja māsas Puisītes. Ar PAR atbilstošu rezultātu uzvarēja Krista Puisīte, par vienu sitienu apsteidzot jaunāko māsu Māru. Ar trešo vietu un 75 sitieniem šoreiz nācās samierināties Laurai Jansonei.

Handikapa neto spēles ieskaitē uzvarētāja kausu HCP 0-15 grupā saņēma Svens Markss, savukārt dāmām pirmo divu vietu secība bija tādi pati kā sitienu spēles vērtējumā.

Atsevišķajā ieskaitē kungiem HCP 16-36 grupā sitienu spēlē pirmā vieta Robertam Tiļukam (88), bet HCP neto vērtējumā – Igoram Lipskim.

Rezultāti kā jau ierasts apskatāmi ‘Turnīru’ sadaļā un no ‘karstās aktualitātes’ saites.

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē